2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Şu andan itibaren tek üzüldüğüm Kosova oldu. Net eminim ki bizden çok daha iyi oynar ve mücadele ederlerdi.

Paraguay’a da helal olsun.

avutralya maçının 2.golüyle birebir aynı golü yemeyi nasıl başardınız lan

Ulan harbi şimdi Mustafa Demirtaş söyledi de fark ettim... Lan yedeklerde Ozan, Çağlar, Samet gibi 3 stoper daha var... Yetmedi zorda kalsan Kaan, Salih gibi oraya çekebileceğin defansif orta sahalar var ki biri aslında stoper bile sayılır... Yetmedi Zeki ve Mert Müldür gibi oraya çekebileceğin iki bek var... Ne alemi var abi 50 tane stoper götürmenin...

Oğuz Aydın, İrfan Can gibi tamamen laf olsun diye oraya götürülenler de cabası...

Bu iki maçta modern futbolda hızlı ve dinamik stoperlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Özellikle önde basan, ofansif bir oyun oynuyorsanız ve savunma çizgisini önde kuruyorsanız, arkada iki hızlı stopere sahip olmak zorundasınız. Gelecek planlamasını Abdülkerim olmadan yapmalıyız, aksi takdirde Avrupa'da yine cezalandırılırız

İhale son 10 dk çabalayan Can, Deniz’e kalır.

ilk maçta olmayacağını göre göre 2 maça aynı taktik ile çıkan elin salağı ve onun oraya gelmesini sağlayan papazlara bir bok olmaz.
İhale kalmayacak ama Deniz kadar kötü forvet olamaz. Montellayi haklı çıkarıyor kötülüğü. Bizim acilen devşirme forvet çıkarmamız gerek diyeceğim de ne aciliyeti. Bir sonraki turnuva 2 sene sonra
o zamana futboldan soğurum ben yaşım geçti

Merih hakan cikin konusun simdi, millet abartiyormuymus hangi yüzle ne diyeceksiniz simdi

Herkes al gülüm ver gülüm. Özellikle Hakan ve Arda.

Kenan bir şeyler yapsın diye bekliyor herkes bu nasıl bir takım ya.

Çok ama çok büyük hayalkırıklığı bugün yaşadığımız. Bunun sorumluları hesap vermeli mutlaka.

Htalks: Montella hocam haftaiçi ben bizi eleştirenlerden daha çok Türk'üm diyordunuz... Maalesef haklısınız, siz çevrenizdeki menajer kankalarınızdan göre göre daha çok Türk olduğunuz için daha kötü teknik direktör olmuşsunuz.

Geri
Üst Alt