Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın uyuşuk pas futbolu oynattığı bir maç yoktur. Montella futbolu ıle bizim hocanın futbolu bu yönden hiç benzemez renktaşım el insaf.Guardiola'nın Allah belasını versin. Onun yüzünden virüs gibi ülkemize giren ağır, uyuşuk güya pas futbolu, Montella ve Okan gibi gereksiz TD'leri başımıza bela etti.
Nasıl bir hakemdi bu yav collinadan beri bu kadar otoriter bir hakem görmedim.
Maçtan çok hakemi izledim
Milli takım DK'ya gider Okan, elenir yine Okan. Yakında yağmur yağınca Okan, hava sıcak olunca Okan demeye de başlarsınız.Guardiola'nın Allah belasını versin. Onun yüzünden virüs gibi ülkemize giren ağır, uyuşuk güya pas futbolu, Montella ve Okan gibi gereksiz TD'leri başımıza bela etti.
Okan buruk pas oyunu mu oynatıyorGuardiola'nın Allah belasını versin. Onun yüzünden virüs gibi ülkemize giren ağır, uyuşuk güya pas futbolu, Montella ve Okan gibi gereksiz TD'leri başımıza bela etti.
adanada balotelli falan forvetle oynuyordu arada gene burda kerem ısrarıda tuhafmontella fbnin uşağı olana kadar iyi oynatıyordu yav elemelerde olsun euro 24 de olsun doğru oyundu hep
hayır bizdeyken keremi euro 24 de oynatmadı bile ilk 11 , nolduysa fbye gittikten sonra yer açmak için sırf barışı kesti oraya keremi koydu uşaklığını tescillemiş olduadanada balotelli falan forvetle oynuyordu arada gene burda kerem ısrarıda tuhaf
hayır bizdeyken keremi euro 24 de oynatmadı bile ilk 11 , nolduysa fbye gittikten sonra yer açmak için sırf barışı kesti oraya keremi koydu uşaklığını tescillemiş oldu
tff başkanından dolayı'da olabilir baskın biri çünkü murat sancak ads'de iken montellaya kadroyu ben yaptırıyordum demişti çünkü birdehayır bizdeyken keremi euro 24 de oynatmadı bile ilk 11 , nolduysa fbye gittikten sonra yer açmak için sırf barışı kesti oraya keremi koydu uşaklığını tescillemiş oldu