Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
hak eden kazandıbaşarılar paraguay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hak eden kazandıbaşarılar paraguay
futbolu şöyle bileceksin fbyi 3-0 domaltığımız maça attığı yorum, profiline giren bakar inceler buna galatasaraylı diyen bana demesin. olumsuz durumlarda forumda hakaret filan gırla arada kaynamış. şampiyon olunca utanmış bir süre girmemiş sonra tekrar gelmiş alakasız bir durumda okanı nasıl araya sıkıştırırım. okan sadece rakiplere koya koya acıtmamış bu ve bunun gibilerde de baya acıtma yaşatmış. 1-2 tip kaldı zaten bunlardan forumda her boka okan okan yazarak bir bok olduklarını sanıyorlar tamam la futbolu en çok siz biliyorsunuz.Okan buruk pas oyunu mu oynatıyor
Ve bela ettiği nedir kendisinin
Şikeciler göte bala bir karambol golü bulmadıkları sürece tehilke yaratamazlar kalemizde.
Tedesco'nun çok az puan farkıyla 2. olması önümüzdeki sezon da devam etme olsaılığını gündeme getireceğinden riske girmeyecektir.
Bizim OB içinse beraberlik ballı kaymak zaten. Yenilgide kesin olarak gideceğini kendisi de biliyor.
Bu yüzden bana göre,
Maç net olarak beraberlikle sonuçlanacaktır.
montellacı samiSpor yaw bu spor herşeyi dibine kadar dramatize etmekte üstümüze yok.
Alakasi yok. Turnuvaya kadar iyi getirdi sonrasında sıfır. Kılıçla adam kovalamaya gerek yok yola devam etmek lazım. Önce yeni yoneticiler sonra yeni hocalarmontellacı sami
keremi niye oynatıyorAlakasi yok. Turnuvaya kadar iyi getirdi sonrasında sıfır. Kılıçla adam kovalamaya gerek yok yola devam etmek lazım. Önce yeni yoneticiler sonra yeni hocalar
Daha çok böyle oldu gibi.Dünya Kupası'ndan şöyle ayrıldık
![]()
%100 katılıyorum.ali koç'tan sonra ülkede futbol diye bir şey kalmadı. ailesi ülkenin içinden geçti, kendi de türk futbolunun. insanları kutuplaştırıp düşmanlaştırdı. artık herkes cımbızla pozisyon çekip, rakip oyuncuda eleştirilecek bir şey arıyor. bu ülkede fenerbahçe'nin bulaştığı hangi şey hayırlı olmuş? milli takım kamplarında bile cirit atıp topçuların aklını karıştırdılar. seçim malzemesi yaptılar. bu kanser tedavi edilmeden türk futbolunda hiçbir şey düzelmez.
1/4ü de fuçıbol diyor. :dYabancı birisinin güzel bir yorumunu gördüm demin.
"Türkiye grubun yarısının futbola "soccer" dediği bir gruptan elendi. Müthiş bir başarı"