Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 7.341
- 3.530
- 2.248
Bizim kulube daha adim atamaz. Ilk Ali Koc olayinda bir yalan atti. Hakan Safi olayi sonrasi bitti o olay.DK sonrası Hakan'a iyice nefret ediyorum.
İnşallah bizim takımda görmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim kulube daha adim atamaz. Ilk Ali Koc olayinda bir yalan atti. Hakan Safi olayi sonrasi bitti o olay.DK sonrası Hakan'a iyice nefret ediyorum.
İnşallah bizim takımda görmeyiz
sanki onlar gol olabilecek sutlarmis gibiUlan galibiyet bile nefret duygusunu oluşturuyor.
Acabalar kafada oluşuyor....
Üzülerek söylüyorum ama yenilgi daha hayırlı olur maalesefİbo gitmez şimdi bakın abdyi yenersek.
Etkilenmistir maclardan tatil yapıp kafayi toplar kampa gelir bir sey olmaz.Uğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.
bizle karşılaştırma bizde hep +1 oyuncu yaratıyoruz özellikle Sallai orta saha çizgisinin biraz gerisinde en sağda hep bekliyor ve Uğurcan ona açıyor topu, +1 yapıyor takımı Sallai böylece baskı kırıyoruzUğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.
Etkilenmistir maclardan tatil yapıp kafayi toplar kampa gelir bir sey olmaz.
Moral bozuk öncelikle. 2. olarak kulüp takımlarında Milli Takım’dan daha iyi oynuyor.Uğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.
Kurulu düzen ve işleyen bir sistem ve sürekli beraber oynayan oyuncular la oynamak daha farklıdır eminim... Kim nerede duruyor kim nasıl pas alıyor otomatikleşiyor ayaklar. Burada öyle değil ama... Bir de güven meselesi var... kaleci önünde oynayan oyunculara güvenecek... burada güvenebileceği kimse de yok...Uğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.