2026 DK D Grubu M:3 | Türkiye 3-2 ABD | MS | 26 Haziran | TRT 1

Ulan galibiyet bile nefret duygusunu oluşturuyor.
Acabalar kafada oluşuyor....

Ozkanin 62 suttu golu bulamadik 3 sutta 2 gol bulduk soylemi neydi oyle yav :asd: sanki onlar gol olabilecek sutlarmis gibi

Uğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.

Bizi Elemelerde turnuvaya götüren, bu kadar sevgi gören Montella, nasıl'da 2-3 maçla bütün kredisini yetirdi, akıl almaz bir olay

Iki kapanan takima karsi hücüm yerine dengeli oyun oynasaydik büyük ihtimal bügün grubdan cikmistik

Uğurcanımızı hiç iyi görmüyorum neden bilmiyorum. Yani ilk defa bu turnuvada izliyor olsam bu maç dahil hiç güven vermeyen bir kaleci derdim. Vurduğu toplar bile taça gidiyor -ki hayvan gibi oyun kurdurduğumuz kaleci.
Etkilenmistir maclardan tatil yapıp kafayi toplar kampa gelir bir sey olmaz.

Şu gruptan çıkamamak büyük başarı

bizle karşılaştırma bizde hep +1 oyuncu yaratıyoruz özellikle Sallai orta saha çizgisinin biraz gerisinde en sağda hep bekliyor ve Uğurcan ona açıyor topu, +1 yapıyor takımı Sallai böylece baskı kırıyoruz

Etkilenmistir maclardan tatil yapıp kafayi toplar kampa gelir bir sey olmaz.

bi de şöyle bi baktım şimdi google'dan, aslında bu çok yaygın bir durummuş. yani kulüpte başarılı milli takımda başarısız veya tam tersi milli takımda iyi oynayıp kulübünde iyi oynayamayan bir sürü kaleci oluyormuş. yani yabancılar da bu konuda bir çok kaleciyi eleştirmişler bugüne kadar. Uğurcan kariyeri boyunca birkaç maç harici açıkçası pek parlak bir milli takım performansı sergilemedi.

Moral bozuk öncelikle. 2. olarak kulüp takımlarında Milli Takım’dan daha iyi oynuyor.

Real Madrid Nico Paz'ı takımda tutsun Arda Güler'i kiralayalım 2 yıllık, bütün problemler çözülür

Paraguaydan 1 puan alsaydık 4 puan almamız durumunda kiminle eşleşiyoduk bilen var mı?

Kurulu düzen ve işleyen bir sistem ve sürekli beraber oynayan oyuncular la oynamak daha farklıdır eminim... Kim nerede duruyor kim nasıl pas alıyor otomatikleşiyor ayaklar. Burada öyle değil ama... Bir de güven meselesi var... kaleci önünde oynayan oyunculara güvenecek... burada güvenebileceği kimse de yok...

Geri
Üst Alt