2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1

Eee otobüs çeken takıma gol atamadı diye mi kötü oynadı diyorsun yani? Fransa da paraguay a penaltı olmasa gol atamamıştı mesela...
arjantin madem çok kötüydü ispanyada bu kadar çok iyiydi neden sonuca gidemedi diyorum kardesim burda tezatlık yokmu anlatamıyorum herhalde

1000166584.webp

70 yaşındaki kel herif takımın altına beyaz spor ayakkabı giymiş.

Vincic kamerayi niye cikarmadin hala, trumpin suratini mi cektin naptin

Şimdi gidip 39 yaşındaki adamın başlığında eğlenebilirsiniz.
Illalllah ettim. Koyun gibi aynı mesajlar aynı ağlamalar.
Faul yapan itiraz etniyor burada aughhh, portekiz dingili Kongo'yu yenemiyor sonra Portekiz'in rakipleri niye zorlu aughhh, Salah penaltı için hakeme bile bakmıyor penaltı aughhh
Açın gidin fenerin forumuna göz atın. Bire bir aynı ağlamalar.

arjantin madem çok kötüydü ispanyada bu kadar çok iyiydi neden sonuca gidemedi diyorum kardesim burda tezatlık yokmu anlatamıyorum herhalde
Kardeş şanssızlık kaleci kurtarışları ve hakemin golü vermemesi olabilir mi? Sen mesela 2000 yılında oynanan Galatasaray fener maçını hatırlar mısın? 90 dk oynayan Galatasaray ama bir frikik golü ile maçı alan fener? Şimdi o maçta Galatasaray kötü oynadı mı demeliyiz? Nasıl bir anlayış bu? Adamlar oynadı sonuca geç gitti. Bu kader basit...

Şimdi tüm dünya 120 dk çok iyi oynayan ispanya derken senin ispanya yı bklaman çok abes değil mi? Tüm dünya kör bir sen mi görüyorsun ispanya nın vasatlığını? 😀

Kardeş şanssızlık kaleci kurtarışları ve hakemin golü vermemesi olabilir mi? Sen mesela 2000 yılında oynanan Galatasaray fener maçını hatırlar mısın? 90 dk oynayan Galatasaray ama bir frikik golü ile maçı alan fener? Şimdi o maçta Galatasaray kötü oynadı mı demeliyiz? Nasıl bir anlayış bu? Adamlar oynadı sonuca geç gitti. Bu kader basit...

Şimdi tüm dünya 120 dk çok iyi oynayan ispanya derken senin ispanya yı bklaman çok abes değil mi? Tüm dünya kör bir sen mi görüyorsun ispanya nın vasatlığını? 😀
kardeşim ben ispanyayı boklamıyorum lafı biryerlerinden anlıyorsun. ispanya öyle abartıldığı kadar iyi değildi diyorum anlama sorunun var galiba

Messi ye de birşey verin hadi...

Geri
Üst Alt