Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.648
- 109.786
- 4.878
Sosyal medyada yapılan linclerin farkında değilsiniz galibala tamam sal olm yanlış duydun herif panik atak geçirdi ya penaltı dedi diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyada yapılan linclerin farkında değilsiniz galibala tamam sal olm yanlış duydun herif panik atak geçirdi ya penaltı dedi diye
Sosyal medyada yapılan linclerin farkında değilsiniz galiba
Kim o spiker merak ettim30 yıldır spikerlik yapan adam 5 dakika takımları ters anlatırsa bırakın da linç edilsin sıfır kalifikasyonla torpille yıllardır devletin kurumundan maaşa bağlanmış bu insanlar belli ki
K
Kim o spiker merak ettim
Maçın çoğunu izlemedim ama 0-0'ı görünce şu soru geldi akla:
Fransa önceki turnuvalardaki gibi temposuz, temkinli ve üretimi düşük kalan bir top mu oynuyor?? İzlediğim kısa sürede öyle değil gibiydi ama maç genelini, ilk yarıyı soruyorum. Derken attıar...
İlk defa duydum bakayım kimmisMurat Ekrem Çimen
Yayalım lütfen
Hata yaptın mı 100b twit atılıyor ya bence normal birşey değil. Linç her zaman vardı ama son dönemde bu işin ucu kaçtı.30 yıldır spikerlik yapan adam 5 dakika takımları ters anlatırsa bırakın da linç edilsin sıfır kalifikasyonla torpille yıllardır devletin kurumundan maaşa bağlanmış bu insanlar belli ki
Tempo dusuk degildi , senegal ilk yari biterken cok net kacirdi bir tane + 1 tane drirekleri var.Şunu yanıtlayacak yok mu? Öyle mi oynadı yine Fransa?
Farkindayim da aynı değil yav bu kadar abartmasina gerek yok dünkü herif 4 dk gördüğü adamları yanlış anlatmis taremi falan ekrana geliyo bi deSosyal medyada yapılan linclerin farkında değilsiniz galiba
Hata yaptın mı 100b twit atılıyor ya bence normal birşey değil. Linç her zaman vardı ama son dönemde bu işin ucu kaçtı.