- 16 Haziran 2010
- 208.706
- 162.377
- 6.838
Barcola isi bitirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren saçını yapmıştı çocuk maça çıkmadan bozmuş saçları. Nefes aldırmıyor Twitter tayfa ya hiç iyi yerlere gitmiyo bu durumaslında bu kadar kafaya takmamak lazım twitteri falan ama çalıştığı kurum da biletini kesmiş zaten sadece linçlik bir durum değil büyük skandal.
O isin sorumlusu "disiplin" kafasinda TFF gibi daha cok.Eren saçını yapmıştı çocuk maça çıkmadan bozmuş saçları. Nefes aldırmıyor Twitter tayfa ya hiç iyi yerlere gitmiyo bu durum
Tempo dusuk degildi , senegal ilk yari biterken cok net kacirdi bir tane + 1 tane drirekleri var.
Fransa ikinci yari kadar degildi ama oyle cok bayik mac olmadi hic denebilir.
Ben Fizik kurallarina gore yazdim renktas.Bence Mbappe bu pozisyon özelinde gayet düşmeyebilirdi... Ben öyle süzdüm... Ayrıca ben de penaltıya yakınım dediğim gibi... Ben akan oyunda bunu görsem penaltı verirdim ama VAR olsam çağırmam... Hakem penaltı verse iptale hiç çağırmam...
Fenalar ustad.Eski turnuvalarda çok bayıyordu Fransa... Ama bu sefer hücum hattı daha bir etkili ve formda oyunculardan oluşuyor gibi... Önceki turnuvalarda Mbappe dışında level atlamamış Dembele, Kolo Muani, düşüşteki Griezman falan yerine level atlamış Dembele, Olise, çok yetenekli bir Doue falan var... Yedekte de Cherki vs... Daha özgüvenli ve etkili hücum edebilecek bir kadro... Barcola falan da atarsa böyle zaten direkt 1 numaralı favori bile olurlar...
İspanya'nın bir tık daha önde görülme nedeni Fransa'nın Dechamp yönetiminde önceki turnuvalardaki üretemeyen zorlanan görüntüsüdür yani... Ama bu kadro cidden hücum olarak daha da üst düzey gibi...
Ben Fizik kurallarina gore yazdim renktas.
Adam adim atiyor ve ayagi havada. O hizda giderken ve adiminin ortasinda bacagin havadayken ona gelecek mudahale adimlamani engelleyecektir ve dusersin. Dogal olan da budur. Evde dene, adimla ve adiminin ortasinda ayagini bir engele carptir.