2026 DK I Grubu M:1 | Fransa 3-1 Senegal | MS | 16 Haziran | TRT 1

aslında bu kadar kafaya takmamak lazım twitteri falan ama çalıştığı kurum da biletini kesmiş zaten sadece linçlik bir durum değil büyük skandal.
Eren saçını yapmıştı çocuk maça çıkmadan bozmuş saçları. Nefes aldırmıyor Twitter tayfa ya hiç iyi yerlere gitmiyo bu durum

Dembele cikiyor, barcola giriyor.

Ispanya nasil durduracak bu adamlari yav.

Bu is eger kuralar denk gelirse Fransa - Portekiz(belki arjantin) finaline dogru gidiyor.

Eren saçını yapmıştı çocuk maça çıkmadan bozmuş saçları. Nefes aldırmıyor Twitter tayfa ya hiç iyi yerlere gitmiyo bu durum
O isin sorumlusu "disiplin" kafasinda TFF gibi daha cok.

Parazitler hemen satin almis tabi-barisa da laf sokuyorlar oradan. O acidan rezalet bir ortam X.

Sanki sac modeli.yuzuden yenemedik. Onlar duzeldiyse paraguayi 5 leyecegiz heralde bu mantikta.

Şuana kadar en iyi takım fransa, kupanın favorisi bence.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tempo dusuk degildi , senegal ilk yari biterken cok net kacirdi bir tane + 1 tane drirekleri var.

Fransa ikinci yari kadar degildi ama oyle cok bayik mac olmadi hic denebilir.

Eski turnuvalarda çok bayıyordu Fransa... Ama bu sefer hücum hattı daha bir etkili ve formda oyunculardan oluşuyor gibi... Önceki turnuvalarda Mbappe dışında level atlamamış Dembele, Kolo Muani, düşüşteki Griezman falan yerine level atlamış Dembele, Olise, çok yetenekli bir Doue falan var... Yedekte de Cherki vs... Daha özgüvenli ve etkili hücum edebilecek bir kadro... Barcola falan da atarsa böyle zaten direkt 1 numaralı favori bile olurlar...

İspanya'nın bir tık daha önde görülme nedeni Fransa'nın Dechamp yönetiminde önceki turnuvalardaki üretemeyen zorlanan görüntüsüdür yani... Ama bu kadro cidden hücum olarak daha da üst düzey gibi...

Bence Mbappe bu pozisyon özelinde gayet düşmeyebilirdi... Ben öyle süzdüm... Ayrıca ben de penaltıya yakınım dediğim gibi... Ben akan oyunda bunu görsem penaltı verirdim ama VAR olsam çağırmam... Hakem penaltı verse iptale hiç çağırmam...
Ben Fizik kurallarina gore yazdim renktas.

Adam adim atiyor ve ayagi havada. O hizda giderken ve adiminin ortasinda bacagin havadayken ona gelecek mudahale adimlamani engelleyecektir ve dusersin. Dogal olan da budur. Evde dene, adimla ve adiminin ortasinda ayagini bir engele carptir.

Eski turnuvalarda çok bayıyordu Fransa... Ama bu sefer hücum hattı daha bir etkili ve formda oyunculardan oluşuyor gibi... Önceki turnuvalarda Mbappe dışında level atlamamış Dembele, Kolo Muani, düşüşteki Griezman falan yerine level atlamış Dembele, Olise, çok yetenekli bir Doue falan var... Yedekte de Cherki vs... Daha özgüvenli ve etkili hücum edebilecek bir kadro... Barcola falan da atarsa böyle zaten direkt 1 numaralı favori bile olurlar...

İspanya'nın bir tık daha önde görülme nedeni Fransa'nın Dechamp yönetiminde önceki turnuvalardaki üretemeyen zorlanan görüntüsüdür yani... Ama bu kadro cidden hücum olarak daha da üst düzey gibi...
Fenalar ustad.

Bitirici olarak , top tasima olarak bir suru opsiyon ve kulube destegi var adamlarda hucumsal olarak.

Ispanyanin 30 dk topa dokunamayan forveti var , tabii tunuva daha yeni basladi, bu takimlarin hepsi ust tura cikacaktir.

Fransa epey iyi ama (almanya da fena degil su ana kadar yakaladigim maclardan)

Ben Fizik kurallarina gore yazdim renktas.

Adam adim atiyor ve ayagi havada. O hizda giderken ve adiminin ortasinda bacagin havadayken ona gelecek mudahale adimlamani engelleyecektir ve dusersin. Dogal olan da budur. Evde dene, adimla ve adiminin ortasinda ayagini bir engele carptir.

Gereksiz uzatıyorsun... Ben de penaltı olduğunu düşünüyorum demişim zaten... Sadece ben darbenin şiddetini, Mbappe'nin müdahale sonrası hareketini, o darbeyi alan ayağın sonradan ilk basışını ve sonra Mbappe'nin düşüş şeklini gördüğümde Mbappe'nin düşmeme ihtimali olduğunu ve kendini kolay bıraktığını düşünüyorum... Devam etmeyi denemediğini düşünüyorum... Belki denese de toparlayamazdı orasını kesin bilemem...

Gec geldi ama super gol

Soyke zbaaam diye sut gorunce bayiliyorum

Ama kaleci cift yumruk yapsa cikarabilirmis, celmeye calismis gibi sanki

Geri
Üst Alt