2026 DK I Grubu M:3 | Norveç 1-4 Fransa | MS | 26 Haziran | TRT 1

Senegal üçü de atmış galiba... Çok atması lazım ki şansı olsun cidden... 10 kişi yakalaşmışken ilk yarı neden atamadılar diyordum ben de... Akılları başlarına gelmiş galiba...

Senegalin 3uncu gol 🚀🚀🚀

Şu maçın 2'li averajla alakası yok... Genel averaj da olsa salacakmış işte Norveç... Bir fark yok ki... Ezbere analiz yapmayın...
Ne anlatıyon sen yav. İkili averaj ile alakası mı var dedik onu başka maçları kastederek söyledim, bu maçı salmalarının sebebi eşleşmenin ve yollarının önceden belli olmasıyla alakası var. Fildişi ile eşleşmek istiyorlar o yüzden yedek çıkıp saldılar. Önce okuduğunu bir analiz et

Tchoumeni kadar boş topçu yok. Camavinga ile birlikte reali bitirdiler

İkili averaj ve eşleşmelerin önceden belli olması bir çok grup 3.maçını formalite haline getirdi. Buna bir çözüm gerek

Ne anlatıyon sen yav. İkili averaj ile alakası mı var dedik onu başka maçları kastederek söyledim, bu maçı salmalarının sebebi eşleşmenin ve yollarının önceden belli olmasıyla alakası var. Fildişi ile eşkeşmek istiyorlar o yüzden yedem çıkıp saldılar. Önce okuduğunu bir analiz et

Üssteki mesajı bu maçın başlığına yazarsan bu maçı da kast ederek genelleştiriyorsun diye anlamam kadar doğal bir şey yok...

Su molasına gidiyorlar bi de... Maçın kendisi su molası gibi zaten...

Umarım son 32 turunda elenir şu mal norveç

Üssteki mesajı bu maçın başlığına yazarsan bu maçı da kast ederek genelleştiriyorsun diye anlamam kadar doğal bir şey yok...
Mesajı dikkatli okursan turnuvanın genel bir probleminden bahsettiğimi ve bunlarn ikili averaj ile eşleşmelerin önceden belli olmasının olduğunu ve 3.maçlar için bir problem olduğunu anlattığımı farkedersin. Gerisini de bi zahmet anla yani. İlla detaylı anlatım istiyorsan bu maçın salınmış olmasının sebebi eşleşmenin belli olması

Iyide ne bileyim fildisine Ok diyip biz ekstra dinlenelim mantigi sacma ya.

Es kaza yensen cok daha rahat rota oluyor diye biliyorum.

Penalti + 1 2 pozisyin var bleki 3-3 bile olabilridi su mac.

Turnuvada renkli eglenceli takim zaten cok yok, su macta izleyici adina ayip oldu acikcasi

İlk yarı çok iyiydi
Norveç kalecisi tam armut

Bir sonraki grup maclarina bakiyorum da

Uruguay supriz oldu diyelim ispanyayi.yense
Yesil burun da arabistani yense.

Ispanya 3. Oluyor?

Mesajı dikkatli okursan turnuvanın genel bir probleminden bahsettiğimi ve bunlarn ikili averaj ile eşleşmelerin önceden belli olmasının olduğunu ve 3.maçlar için bir problem olduğunu anlattığımı farkedersin. Gerisini de bi zahmet anla yani. İlla detaylı anlatım istiyorsan bu maçın salınmış olmasının sebebi eşleşmenin belli olması

Ok eksik anlamışım kusura bakma...

Senegal 4 (gueye duble)

Geri
Üst Alt