- 22 Kasım 2008
- 12.109
- 7.628
- 2.568
Senegal üçü de atmış galiba... Çok atması lazım ki şansı olsun cidden... 10 kişi yakalaşmışken ilk yarı neden atamadılar diyordum ben de... Akılları başlarına gelmiş galiba...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyon sen yav. İkili averaj ile alakası mı var dedik onu başka maçları kastederek söyledim, bu maçı salmalarının sebebi eşleşmenin ve yollarının önceden belli olmasıyla alakası var. Fildişi ile eşleşmek istiyorlar o yüzden yedek çıkıp saldılar. Önce okuduğunu bir analiz etŞu maçın 2'li averajla alakası yok... Genel averaj da olsa salacakmış işte Norveç... Bir fark yok ki... Ezbere analiz yapmayın...
İkili averaj ve eşleşmelerin önceden belli olması bir çok grup 3.maçını formalite haline getirdi. Buna bir çözüm gerek
Ne anlatıyon sen yav. İkili averaj ile alakası mı var dedik onu başka maçları kastederek söyledim, bu maçı salmalarının sebebi eşleşmenin ve yollarının önceden belli olmasıyla alakası var. Fildişi ile eşkeşmek istiyorlar o yüzden yedem çıkıp saldılar. Önce okuduğunu bir analiz et
Mesajı dikkatli okursan turnuvanın genel bir probleminden bahsettiğimi ve bunlarn ikili averaj ile eşleşmelerin önceden belli olmasının olduğunu ve 3.maçlar için bir problem olduğunu anlattığımı farkedersin. Gerisini de bi zahmet anla yani. İlla detaylı anlatım istiyorsan bu maçın salınmış olmasının sebebi eşleşmenin belli olmasıÜssteki mesajı bu maçın başlığına yazarsan bu maçı da kast ederek genelleştiriyorsun diye anlamam kadar doğal bir şey yok...
Mesajı dikkatli okursan turnuvanın genel bir probleminden bahsettiğimi ve bunlarn ikili averaj ile eşleşmelerin önceden belli olmasının olduğunu ve 3.maçlar için bir problem olduğunu anlattığımı farkedersin. Gerisini de bi zahmet anla yani. İlla detaylı anlatım istiyorsan bu maçın salınmış olmasının sebebi eşleşmenin belli olması
İlk yarı çok iyiydi
Norveç kalecisi tam armut
Önemli değil sen de kusura bakma.Ok eksik anlamışım kusura bakma...