2026 DK Son 16 | Arjantin 3-2 Mısır | MS | 7 Temmuz | TRT 1

Messi düşmanlarını çobanisporlulara benzetiyorum. Bükemediği eli öpmek yerine çamur atıyorlar. İki güruh da hakem makem diye ağlar hiç sekmez.
Herzaman derim fb'liler ve penaldocular ile futbol konuşmayın çünkü bildikleri tek şey iftira

1783448362674.webp

1783448736224.webp

OCU BUCU degiliz futbol paydaşlarının her kesimine saygılıyız ama hakemle kazanmak etik degil

Messi coşturuyor penaldocular kuduruyor
Valla real madrid'den dolayı bende ronaldocuyumdur ama messi futbolun tanrısıdır. Tartışmaya kapalı bir konu bu. Bizede bu efsaneyi futbolunun son yıllarında keyifle izlemek düşer.
Son yılları diyoruz ama biyonik adam, 43 yaşında 1 sonraki dünya kupasında da oynayıp takımını sırtlarsa şaşırmam bu saatten sonra!!

Çocukken gördüğü büyüme hormonuyla ilgili tedaviden dolayımıdır nedir, cılız görüntüsünün altında hiçbir futbolcuda olmayan fiziksel bir dayanıklılığa sahip..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mısır'ın 2. golünden 5dk önce açtım maçı, hakemlik neredeyse hiçbir şey yok ya neye ağladınız bu kadar. Bir tek üçüncü golden önce şüpheli çekme var ama GS maçında rakibe öyle penaltı çalınsa sinirden deliririm.
macı bile izlemedik hocam burda hakem diye aglanıyor ona istinaden destek olduk

@Alper Altun mutlu uyuyacak

Hakeme sallamadığınız bir Arjantin maçı yok ha.

Harika bir maç izledik ne güzel işte.

2026 yılındayız, Messi hala eski günlerindeki gibi esintiler sundu.

Arjantini prk.begenmedim, bir sonraki tur heralde vefa ederler

Valla real madrid'den dolayı bende ronaldocuyumdur ama messi futbolun tanrısıdır. Tartışmaya kapalı bir konu bu. Bizede bu efsaneyi futbolunun son yıllarında keyifle izlemek düşer.
Son yılları diyoruz ama biyonik adam, 43 yaşında 1 sonraki dünya kupasında da oynayıp takımını sırtlarsa şaşırmam bu saatten sonra!!

Çocukken gördüğü büyüme hormonuyla ilgili tedaviden dolayımıdır nedir, cılız görüntüsünün altında hiçbir futbolcuda olmayan fiziksel bir dayanıklılığa sahip..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında o dayanıklılık yine zekasından kaynaklı çünkü enerjisini hep en doğru zamanda harcıyor. Yürüyor dedikleri anlar patlama yapacağı anlar için enerji biriktirdiği anlar hep

Geri
Üst Alt