2026 DK Son 16 | Arjantin 3-2 Mısır | MS | 7 Temmuz | TRT 1

Konuşulan pozisyonlar temiz bence. Ama maçları hep hafiften hakem ittirmesiyle alıyorlar. Verilen penaltı başka hiçbir takıma verilmezdi adam kayarak gelip bacağını adamın bacakların arasına sokuyor.

Konuşulan pozisyonlar temiz bence. Ama maçları hep hafiften hakem ittirmesiyle alıyorlar. Verilen penaltı başka hiçbir takıma verilmezdi adam kayarak gelip bacağını adamın bacakların arasına sokuyor.
Temizse nasıl hakem ittirmesiyle alıyor. İnce ince masalına girme hiç. 2-0 dan hafif ittirmeyle değil bodoslama ittirmeyle bile maç çeviremezsin

hala şu takımı destekleyen var ya bayrakları da israil gibi zaten. efsaneleri messi de israile gidip ağlama duvarına ibadet etmişliği var nasıl hristiyansa sözde (normalde hristiyanlarla yahudiler birbirine düşmandır)

Temizse nasıl hakem ittirmesiyle alıyor. İnce ince masalına girme hiç. 2-0 dan hafif ittirmeyle değil bodoslama ittirmeyle bile maç çeviremezsin
Rakipler yeşil burun ve Mısır yetiyor işte. 2022 den beri olaysız maçları yok kaç penaltı oldu bilmiyorum bile rekor olması lazım.

iddia ediyorum o golü messi atsa değil hakem, donald trump infantino bile bir araya gelse o golü iptal edemezlerdi

mısırın iptal edilen pozisyonu da öyle mutlaka gol iptal ettirecek bir pozisyon değil

ha messi ve arjantin belki yine dönerdi ve messi yine tek başına maç alırdı bu mümkün sonuçta dünyanın en büyük topçusu

ama dünyada az biraz maç izleyen herkes biliyor ki o iptal edilen golü messi atsa ronaldo atsa asla iptal etmezlerdi

Bunlar tamamen komplo teorisi ve varsayım... İlle yanlış da demiyorum, doğruluk payı da olabilir... Büyük takım/oyuncu aleyhine düdükler her yerde bir tık daha zor çıkıyor... Yine de ne olurdu bilmiyoruz... Ancak bu varsayımlarla doğru kararlar üzerinden bir hakem eleştirisi yapılamaz...

Rakipler yeşil burun ve Mısır yetiyor işte. 2022 den beri olaysız maçları yok kaç penaltı oldu bilmiyorum bile rekor olması lazım.

Nerdeyse hiçbir maçında olay molay yok... Sosyal medyada pompalanan ve köpürtülen saçma sapan bir goygoy var ve her maçtan sonra cımbızla bir şeyler arayıp komplo teorileri uyduran bir güruh var... Muhtemelen arkasında bir miktar PR-para vs de var bu algı pompasının...

Nerdeyse hiçbir maçında olay molay yok... Sosyal medyada pompalanan ve köpürtülen saçma sapan bir goygoy var ve her maçtan sonra cımbızla bir şeyler arayıp komplo teorileri uyduran bir güruh var... Muhtemelen arkasında bir miktar PR-para vs de var bu algı pompasının...
arkasinda para, pr vs oldugunu sanmiyorum yav. her zamanki gibi bir gerizekali ortaya bir sey atiyor diger gerizekalilar da koyun gibi pesinden gidiyor.

Penaldo fb gibi troll ordusu kurmuştur kesin bu algı çalışmaları için

Bu pek doğru değil. Genelde maçtan sonra oyuncular ve teknik direktörlerden açıklamalar geliyor. Kolombiya final maçından sonra, Hollanda maçı, Cezayir maçından sonra federasyon şikayette bulunmuştu.

Geri
Üst Alt