2026 DK Son 16 | İsviçre (4) 0-0 (3) Kolombiya | MS | 7 Temmuz | TRT 1

Davinson tatilini yapıp dönsün artık. Takımda kesinlikle kalmalı.
Bu beceriksizler zaten adamı 10 milyona falan satıp yerine Cuesta gibi bir adam alırlar. Onu bile alamazlar belki de.

Arjantin'i niye kollasınlar ki? Ne gibi bir etki gücü var Arjantin'in? Messi'nin reytingi yüzünden desek, o mantıkla Portekiz'i de kollayıp resmi maçlarda son kez Ronaldo-Messi karşılaşması ayarlasalar reytingin kralına ulaşırlardı. Unutmayalım ki, bu turnuvada bir çok ülkeden hakemler yer alıyor. Hepsi de üst düzey hakemler değil. Bazıları Yasin Kol ayarında. Yine de 100% temiz turnuva diyemem. Özellikle de ABD'li topçunun kırmızı kartının iptalinden sonra.

Davinson tatilini yapıp dönsün artık. Takımda kesinlikle kalmalı.
Bu beceriksizler zaten adamı 10 milyona falan satıp yerine Cuesta gibi bir adam alırlar. Onu bile alamazlar belki de.
Erden timur'un getirdiği sanchez apo, torreira asla gönderilmemeli. Kötü oynadığı dönemler olsa da takımı 4 yıl bunlar taşıdı. Şu üçü gidince yerini dolduramayacaklarını hepimiz biliyoruz

Rakipleri mal mal takımlara eleniyor diye suçlanan bi takımı ilk kez gördüm

Fransa finalde hırvatistanla oynadı bu kadar yaygara çıkmamıştı

Messi bi de İngiltere'ye karşı "tanrının eli" yapıp "mesih" hikayesini tamamlar mı? VAR varken nasıl olacak bilmiyorum gerçi ama :D

Gerçi şaka bir yana bugünkü 80dk oyunu gördükten sonra İsviçre favori çeyrek finalde... Arjantin'in form durumu ve oyunu içler acısı...

Oo iyi bari maçın uzatmalara gitmesine sevindim, kim kime 100 liraya 880 lira para verir bu devirde.

WhatsApp Image 2026-07-08 at 08.09.28.webp

muslera'nin yerini doldurduk ama
Sen hayatında hiç uğurcanın sıçışları belgeselini izledin mi?

Mentali biraz düşünce kopuyor herif.
3 sene benzer performansı göstermediğinde doldurmuşuz diyeceğimizi zannetmiyorum.
1 sene dah kullanıp sonra avrupaya falan zararaız saplamak gerekiyor.

Geri
Üst Alt