Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.277
- 68.482
- 5.003
Arjantin'e gariban takımları veriyorlar, onları da yenemeyince hakemler devreye giriyor. Ne biçim bir turnuva anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arjantin'e gariban takımları veriyorlar, onları da yenemeyince hakemler devreye giriyor. Ne biçim bir turnuva anlamadım.
Finaldeyiz inşallahAllah aşkına her konuda arjantin diyip durcanizmi kurban olayim ya. En kotu ingiltereye elenirler zaten
Antu mu burası üstad. Tiyatro izleyicileri genelde orada oluyor çünküTiyatro izliyoruz üstad.
cuesta'yi sanchez onermemis miydiDavinson tatilini yapıp dönsün artık. Takımda kesinlikle kalmalı.
Bu beceriksizler zaten adamı 10 milyona falan satıp yerine Cuesta gibi bir adam alırlar. Onu bile alamazlar belki de.
Erden timur'un getirdiği sanchez apo, torreira asla gönderilmemeli. Kötü oynadığı dönemler olsa da takımı 4 yıl bunlar taşıdı. Şu üçü gidince yerini dolduramayacaklarını hepimiz biliyoruzDavinson tatilini yapıp dönsün artık. Takımda kesinlikle kalmalı.
Bu beceriksizler zaten adamı 10 milyona falan satıp yerine Cuesta gibi bir adam alırlar. Onu bile alamazlar belki de.
muslera'nin yerini doldurduk amaErden timur'un getirdiği sanchez apo, torreira asla gönderilmemeli. Kötü oynadığı dönemler olsa da takımı 4 yıl bunlar taşıdı. Şu üçü gidince yerini dolduramayacaklarını hepimiz biliyoruz
Rakipleri mal mal takımlara eleniyor diye suçlanan bi takımı ilk kez gördüm
Fransa finalde hırvatistanla oynadı bu kadar yaygara çıkmamıştı
Onu da fb sayesinde bala g.te 35 milyon euro vererek doldurdun. Nerdeyse edersonu alıyorlardımuslera'nin yerini doldurduk ama
Oo iyi bari maçın uzatmalara gitmesine sevindim, kim kime 100 liraya 880 lira para verir bu devirde.
Ekli dosyayı görüntüle 327870
Sen hayatında hiç uğurcanın sıçışları belgeselini izledin mi?muslera'nin yerini doldurduk ama
100 daha verip 0/0 atamadın mı yah. 8 oran olsa 16 bin para temizinden![]()
![]()
İy bi taraf atsaydı emindim ya şans