2026 DK Son 16 | Meksika 2-3 İngiltere | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Dakika 68, Kane penaltıya sebebiyet verdi.

Topun başında Jimenez

Jimeneeeeezzzzz geliyoooor ve

Goooooooollllll

Dakika 69 Meksika 2-3 İngiltere

Hakem de biraz kontrolü kaybeder gibi oldu yani... Birkaç gün öncesine kadar Avrupa dışından hakemler eski turnuvalardaki kadar saçmalamıyor diyordum ama birkaç maçtır sanki yine hakemlik seviyeleri düşük kalmaya başladı...

15dk falan da uzaması lazım maçın yani... Kaç VAR kontrolü... Kırmızı kart... Kavgalar... Penaltılar... Su Molası... Oyuncu değişiklikleri...

Al kornerde Rice rakibin formasını çıkarıyormuş iki eliyle nerdeyse... ama penaltı falan konuşulmaz bile... Neden? Top oraya yakın gelmedi...

İngiltere müthiş savunuyor şu ana kadar. Her ortayı karşılıyorlar, her şutu engelliyorlar.

Çok zorlama ortalar yaptılar ya... Bir kişi üstün oynamalarına rağmen kanatta çoğalıp bir çizgiye falan inemediler...

İngiltere çeyrek finalde!!!

Meksika çok uğraştı ama katı İngiliz savunmasını geçemedi.

Şuna da değinmek istiyorum, İngiltere’yi ayrıca kutlamak lazım. O kadar baskıya uğradılar ama 1 kişi bile sakatlık numarası yapıp yere yatmadı. Paraguay’ı İngiltere’nin yerine koyun. Her dakika 1 kişi yere yatardı.

Sevmem Ingilizleri ama bu Mexica’lilar bana 1997 civari Fenerli teroristleri hatirlatti.

Guclerinin yetmedigi Galatasaray’i seyircileriyle, hakemle yenmeye calisan Fenerliler gibiydi Mexica’lilar.

Neyse ki Ingilizler kazandi.

Simdi Quansah'in kirmizi karti bidaki mac yok mu sayiliyor Balogun'da oldugu gibi?

Bakalim FIFA ne yapacak.

Meksika maç genelinde baskılı ve üstün olan taraftı. Ama bu turnuva şu ana kadar yıldızların sonucu belirlediği bir turnuva oluyor. Bu maçtada sonucu yıldızlar belirledi. Bellingham ve kane’e sahip olan ingilizler son bölümde iyide savunma yapınca turu geçtiler.

Çeyrek final Norveç eşleşmesinde 2 taraftada çok büyük yıldız var, bakalım o maçın sonucunu hangisi belirleyecek?

Geri
Üst Alt