2026 DK Son 16 | Paraguay 0-1 Fransa | MS | 5 Temmuz | TRT 1

Ulan ninja kaplumbağa, finalde 50 gol atsan bile

1000139269.webp

Hareketlere bak it oglusunun.

Messi yıllarca Copa America'da filan bunlara maruz kaldı. Yok Lichtenstein yok San Marino bir de Cebelitarık diye bir şey uydurdular

Paraguayli manyaklar kavga etmeye gelmisler komedi valla Muthis turnuva oluyo su ana kadar. Kucuk takimlarda buyuk takimlara karsi ezilmeme,direnme ve rakibi elemek icin ufak bi umut olsa bile sonuna kadar mucadele anlayisi hakim. Savunmanin futbolda ne kadar onemli oldugunu yuzumuze carptilar gucsuz ulkeler bu turnuvada.Bizimkiler ders almali diyecem de komik olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu senin görüşün ve taraflı bakıyorsun. Başarıyı çamurlama çok yaygınlaştı malesef

niye çamurlayayım yav

ben mesela fransa sevmem hiçbir turnuvada finalde arjantin kazansın istedim

arjantin bana 98den bu yana hollanda ile birlikte çok sempatik gelen takımdır

messinin de hayranıyım

ama 2022de messiye bir jest yapıldı bu çok açık

sadece aç hollanda maçına bak yeter anlarsın

Messi'nin alt deliginden girip burnuna kadar dilliyor bazilari. 2014??? 😭😭😭

90 kusur dakikada sadece 100 pas yapan bir takim. Top oynamaya niyetleri de yoktu zaten.

Kanada en azindan her mac atak yapmaya calisti, baskin oynadigi zamanlar oldu, kafa kafaya oynadi. Haramball araniyorsa bu Paraguay'dir bence @Hüsnü Ayabakan renktas.

niye çamurlayayım yav

ben mesela fransa sevmem hiçbir turnuvada finalde arjantin kazansın istedim

arjantin bana 98den bu yana hollanda ile birlikte çok sempatik gelen takımdır

messinin de hayranıyım

ama 2022de messiye bir jest yapıldı bu çok açık

sadece aç hollanda maçına bak yeter anlarsın
İzlediğin fransa maçına baksaydın ve fransata verilen komedi penaltıyı görseydin keşke. Kollama öyle mi oluyor

O pozisyonun kırmızı olmadığını Collina bile açıkladı... Messi kazara bastıktan sonra tam güç transferi yapmıyor, olabildiğince çabuk çekiyor ayağını... En fazla gri pozisyon denebilir, ona da VAR karışamaz...
Neredeyse aynı pozisyonda Balogun oyundan atıldı, o da kırmızı diğeri de kırmızı benim futbol bakış acıma göre.

Geri
Üst Alt