- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.854
- 3.683
Skandal bi hakemParaguay'a bu maçta kart çıkmaması mucizevi olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skandal bi hakemParaguay'a bu maçta kart çıkmaması mucizevi olay.
Cockpappeyi madara edecektir şüphesizMessi duvar gibi delecek bu afrika milli takımını
Adam Kadıköy deplasmanı onyekuru gibiydi Fransa’dan nefret eden biri olarak gurur duydum kasaplara karşıUlan ninja kaplumbağa, finalde 50 gol atsan bile
Ekli dosyayı görüntüle 327600
Hareketlere bak it oglusunun.
Muthis turnuva oluyo su ana kadar. Kucuk takimlarda buyuk takimlara karsi ezilmeme,direnme ve rakibi elemek icin ufak bi umut olsa bile sonuna kadar mucadele anlayisi hakim. Savunmanin futbolda ne kadar onemli oldugunu yuzumuze carptilar gucsuz ulkeler bu turnuvada.Bizimkiler ders almali diyecem de komik olacak
Bu senin görüşün ve taraflı bakıyorsun. Başarıyı çamurlama çok yaygınlaştı malesef
Hakikaten güney amerikalilar kötu takimda olsalar boyle sert ve cirkefler acayip bozucu herifler.Messi yıllarca Copa America'da filan bunlara maruz kaldı. Yok Lichtenstein yok San Marino bir de Cebelitarık diye bir şey uydurdular
İzlediğin fransa maçına baksaydın ve fransata verilen komedi penaltıyı görseydin keşke. Kollama öyle mi oluyorniye çamurlayayım yav
ben mesela fransa sevmem hiçbir turnuvada finalde arjantin kazansın istedim
arjantin bana 98den bu yana hollanda ile birlikte çok sempatik gelen takımdır
messinin de hayranıyım
ama 2022de messiye bir jest yapıldı bu çok açık
sadece aç hollanda maçına bak yeter anlarsın
İzlediğin fransa maçına baksaydın ve fransata verilemin komedi penaltıyı görseydin keşke. Kollama öyle mi oluyor
Kudurmayalım lütfen penaldocular. Biz sizin dillemelerinize birşey diyor muyuz o egoistiMessi'nin alt deliginden girip burnuna kadar dilliyor bazilari. 2014???![]()
Arjantin fransa finalibu maç mı
Neredeyse aynı pozisyonda Balogun oyundan atıldı, o da kırmızı diğeri de kırmızı benim futbol bakış acıma göre.O pozisyonun kırmızı olmadığını Collina bile açıkladı... Messi kazara bastıktan sonra tam güç transferi yapmıyor, olabildiğince çabuk çekiyor ayağını... En fazla gri pozisyon denebilir, ona da VAR karışamaz...