2026 DK Son 32 | Almanya (3) 1-1 (4) Paraguay | MS | 29 Haziran | TRT 1

Paraguayı destekleyordum ama fikrimi değiştirdim. Umarım almanlar kazanır.

net faul almanyanın golü

bizim arenadaki 2. liverpool maçında uğurcana yapılan da fauldu iptal edilmişti gol. burda daha net temas var uğurcana yapılan daha hafifti ve belirsizdi

Bu pozisyon 5 metrelik kaleci alanında değilde penaltı noktası civarı olsaydi faul vermezdi zaten, orada olması kalecinin avantajı orası kaleciler için özel alan olarak geçiyor.

Premier Lig ayrıca doğru bir örnek değil bana kalırsa oraya göre futbol kurallarını yorumlamayı doğru bulmuyorum.
Bu kural kalkalı 14 sene felan oluyor

Diğer avrupa liglerinde de %90 buna çalmazdılar. Premier ligi sürekli izlediğimiz için onu örnek veriyorum. Bu tam fb' ye atılan golü iptal etme kararı bence
Çoğunda çalarlar EPL hariç belki orada zaten farklı bir futbol ve sertliğe karşı tolerans var.

Kaleci perdelemek premier ligde hiç faul olmuyor. Bu nasıl çifte standart anlamadım
EPL seviyor farklı olmayı. Orda da faul çalındığı oluyor ama genelin aksine yoruma açık olarak bakılıyor ve biraz daha tolerans gösteriyorlar.

Liverpool ile oynadığımız ŞL maçlarından Uğurcan'a her kornerde yaptılar neredeyse ve faul çalındı. İtiraz falan ediyorlardı EPL'deki esnek kararlara alıştıkları için.

sol uzak taraftaki korner direğinin oradaki tribünde gs formalı biri var

ispanya belki paraguayı rahat yenerdi gibi duruyor

pas yapamıyo almanya

Aptal herif. Her ortada tehlike yaratirken niye son dakikada boyle bir sey deniyprsun?

Geri
Üst Alt