Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer avrupa liglerinde de %90 buna çalmazdılar. Premier ligi sürekli izlediğimiz için onu örnek veriyorum. Bu tam fb' ye atılan golü iptal etme kararı benceAga EPL'yi sal yav niye herşeyi oraya göre yorumluyoruz ki onu anlamıyorum?
Bu kural kalkalı 14 sene felan oluyorBu pozisyon 5 metrelik kaleci alanında değilde penaltı noktası civarı olsaydi faul vermezdi zaten, orada olması kalecinin avantajı orası kaleciler için özel alan olarak geçiyor.
Premier Lig ayrıca doğru bir örnek değil bana kalırsa oraya göre futbol kurallarını yorumlamayı doğru bulmuyorum.
Çoğunda çalarlar EPL hariç belki orada zaten farklı bir futbol ve sertliğe karşı tolerans var.Diğer avrupa liglerinde de %90 buna çalmazdılar. Premier ligi sürekli izlediğimiz için onu örnek veriyorum. Bu tam fb' ye atılan golü iptal etme kararı bence
mac canli degil mi yavBu kural kalkalı 14 sene felan oluyor
EPL seviyor farklı olmayı. Orda da faul çalındığı oluyor ama genelin aksine yoruma açık olarak bakılıyor ve biraz daha tolerans gösteriyorlar.Kaleci perdelemek premier ligde hiç faul olmuyor. Bu nasıl çifte standart anlamadım
Biz pas yaptık da noldu onurispanya belki paraguayı rahat yenerdi gibi duruyor
pas yapamıyo almanya
Orda el verilmiştinet faul almanyanın golü
bizim arenadaki 2. liverpool maçında uğurcana yapılan da fauldu iptal edilmişti gol. burda daha net temas var uğurcana yapılan daha hafifti ve belirsizdi