2026 DK Son 32 | Almanya (3) 1-1 (4) Paraguay | MS | 29 Haziran | TRT 1

Hem Paraguay hem Australya yari finaline kadar gidecekler.

Bizler kötü değil, rakipler çok iyidi.

İşin iyi yanına bakarsak Undav diye gezen PKKlılar mutsuz uyuyacak, sosyal medya yorumlarına bakarsak Almanlar Undav'ı yeniden Kürt yapmış bile.
Geçen hafta işe gittiğinde Alman arkadaşları tarafından alaya alınan gurbetçiler kaldırmış yarın işe gitmeyi bekliyor muhtemelen.

Almanya ortadan ince pas ile geçmeye kalktı.
Ulan merkez ST'in var, yap ortaları.

Almanyanın kadro kalitesinin çok düştüğü doğru ama bu kadro da belli seviyede futbol oynayabilirdi iyi bir hocayla. Nagelsman balonu saçmaladı yine

Rengim neredeyse bütün maçları izledim. Taktik olarak bizim gibi dağınık yoktu. Oyum sistemimiz de Almanyaya benzerdi ki Almanya zortladı. Orta kafa gol oynadı Almanya bugün. Ortadan birkaç şut o da defanstan geri döndü. Eski sistem Almanyası dar alanda dikine oynayan yoktu.

Paraguayca hem Arjantin hemde Brazilyali yemişler Elemelerde. :0

Şimdi öğrendim yenice.

Voltamade abd kırsalında ahşaptan ev yapan elemanlara benziyor. Musiala kanattan alıp gitti adam ceza sahasına varması 2 dakika. Nasıl menajer var elemanlarda

Takım falan değiller ABD rezil rusva etti bunları, Almanya tırt. diğer büyük takımları geçtim hırvatlar bunları döve döve yener. Baya pislik yaparak oynuyorlar ama bayada kollanıyorlar, şu maçın penaltılara gitmesinde hakemin almirondan daha fazla katkısı oldu.

Rengim neredeyse bütün maçları izledim. Taktik olarak bizim gibi dağınık yoktu. Oyum sistemimiz de Almanyaya benzerdi ki Almanya zortladı. Orta kafa gol oynadı Almanya bugün. Ortadan birkaç şut o da defanstan geri döndü. Eski sistem Almanyası dar alanda dikine oynayan yoktu.
Emin misin Renkdas.
Maçı maalesef izleyemedim ama:

Alman televizyonundaki maç sonu programında yorumcular, Almanya'nın sürekli 'göze hoş gelen oyun' oynamaya çalıştığını belirtti. Özellikle maçın sonlarına doğru, ellerinde Havertz ve Woltemade gibi uzun boylu oyuncular varken, basitçe ceza sahasına uzun toplar göndermek yerine fazla estetik oynamaya (ortadan yerden defans arkasına paslar ile, yer yok iken) zorladıklarını ifade ettiler.
Türk milli takımımızın sorunu ise, öncelikle çok kaotik oynamamız, taktiksel bir düzen ve organizasyondan yoksun olmamızdı. İkinci olarak ise mücadele gücü ve tutku eksikti. Sahada diğer takımların galibiyeti çok daha fazla istediği açıkça görünüyordu

Takım falan değiller ABD rezil rusva etti bunları, Almanya tırt. diğer büyük takımları geçtim hırvatlar bunları döve döve yener. Baya pislik yaparak oynuyorlar ama bayada kollanıyorlar, şu maçın penaltılara gitmesinde hakemin almirondan daha fazla katkısı oldu.
Renkdas şaka / ironi yaptım yaten :)
Formda üst düzey takım iki takımı da tokatlar zaten.

Bize güzel oyun uymuyor sanki turnuvada. Bu ofansif oyun için hızlı sağlam defansın olmalı.
Sert, fiziki defansif oyun ile acaba daha iyi turnuva oynarmiyiz acaba diye düşünmeye başladım.

Vay be 1-1 de uyumusum. Sonuca bak

Fransaya yaradi

Okan Buruk olsaydi bizim MT basinda bu almanlara tokati yapistirirdik

Geri
Üst Alt