Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de ne ara oynadı Senegal diyecektim. Muhtemelen Belçikayı elerJakobs elenmedi ki
Dogru kafalar gidik.Jakobs elenmedi ki
Rengim neredeyse bütün maçları izledim. Taktik olarak bizim gibi dağınık yoktu. Oyum sistemimiz de Almanyaya benzerdi ki Almanya zortladı. Orta kafa gol oynadı Almanya bugün. Ortadan birkaç şut o da defanstan geri döndü. Eski sistem Almanyası dar alanda dikine oynayan yoktu.Hem Paraguay hem Australya yari finaline kadar gidecekler.
Bizler kötü değil, rakipler çok iyidi.
Takım falan değiller ABD rezil rusva etti bunları, Almanya tırt. diğer büyük takımları geçtim hırvatlar bunları döve döve yener. Baya pislik yaparak oynuyorlar ama bayada kollanıyorlar, şu maçın penaltılara gitmesinde hakemin almirondan daha fazla katkısı oldu.Hem Paraguay hem Australya yari finaline kadar gidecekler.
Bizler kötü değil, rakipler çok iyidi.
Emin misin Renkdas.Rengim neredeyse bütün maçları izledim. Taktik olarak bizim gibi dağınık yoktu. Oyum sistemimiz de Almanyaya benzerdi ki Almanya zortladı. Orta kafa gol oynadı Almanya bugün. Ortadan birkaç şut o da defanstan geri döndü. Eski sistem Almanyası dar alanda dikine oynayan yoktu.
Renkdas şaka / ironi yaptım yatenTakım falan değiller ABD rezil rusva etti bunları, Almanya tırt. diğer büyük takımları geçtim hırvatlar bunları döve döve yener. Baya pislik yaparak oynuyorlar ama bayada kollanıyorlar, şu maçın penaltılara gitmesinde hakemin almirondan daha fazla katkısı oldu.
Gol atamadığımız takım beşlik olacak.
Deniz Undav 2 tane falan atar sonra sosyal medyada Türk Kürt kavgası harlandığı yerden devam eder.
4-0
panzer gecer
Evet GSC Prof Uzmanları konuşmuş.
Bize susmak ve alkışlamak düşer.
Böyle ongorulu olacaksınGol atamadığımız takım beşlik olacak.
Deniz Undav 2 tane falan atar sonra sosyal medyada Türk Kürt kavgası harlandığı yerden devam eder.
Böyle ongorulu olacaksın