2026 DK Son 32 | Belçika 3-2 Senegal | MS | 1 Temmuz | TRT 1

HL20bdYXAAAHNHE.jpg

Kara kıtanın çocukları gene üzzüldü. şu maç sonlarını oynayabilseler dünya kupalarında en az yarı final yaparlar da olmuyor

kimi dogayi
kimi oleyi
dunya doneyi
hayat devam edeyi de hayat devam edeyi

Camara herifin onunde adamla alakasi yok direkt topa dogru hamle yapiyor. Zamanlamada siciyor arkadan gelen adam oncelik alip temasi aldi diye pen6 olmaz bence bu saçmalik

Futbol bizim işimiz renkdaş. Şu maçta sahada ve varda avrupalı hakem olsa o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali %0. Bu zerzevat hakemleri nerden bulmuşlarsa bizim hakemlere benziyor
Hakemlere hakli olabilirsin ama bu pozisyon net penalti. Topa vurmaya calisiyorsun ve rakibin baldirina vuruyorsun. Penalti iste, kem kum edemeyiz diyorum.

belçikıyeeeee

Stadın dışına vuracaktı neredeyse eşşek...

Futbol bizim işimiz renkdaş. Şu maçta sahada ve varda avrupalı hakem olsa o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali %0. Bu zerzevat hakemleri nerden bulmuşlarsa bizim hakemlere benziyor
Hakemler kötü değil ki yav ve net penalti idi adamin ayaga vuruyor rtaş

Hakemlere hakli olabilirsin ama bu pozisyon net penalti. Topa vurmaya calisiyorsun ve rakibin baldirina vuruyorsun. Penalti iste, kem kum edemeyiz diyorum.
Her temas faul değildir diyorum, yeterli kuvvet gerekir ki öyle birşey görünmüyor. O adam zaten kendini attı faullü bir temas yoktu bence. Mesela dün fildişi maçjnda da ayağa hafif bir temas oldu ama o da penaltı değildi. Bu biraz sinekten yağ çıkarma penaltısı, özellikle var karşıyorsa mutlaka net penaltı olmalı gri olmamalı

Lamine camara,mate Sarr bizimle anılıyorlardı da Afrika doğumlu olan adama kolay kolay 40 flan o paraları vermem.

Geri
Üst Alt