Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
gol sart yikiliriz nasi uyuruz bu gece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amerika çeyrek final görmeden elenmez..
Futbol bizim işimiz renkdaş. Şu maçta sahada ve varda avrupalı hakem olsa o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali %0. Bu zerzevat hakemleri nerden bulmuşlarsa bizim hakemlere benziyorBence senin UFC izlemen lazim, renktas![]()

Hakemlere hakli olabilirsin ama bu pozisyon net penalti. Topa vurmaya calisiyorsun ve rakibin baldirina vuruyorsun. Penalti iste, kem kum edemeyiz diyorum.Futbol bizim işimiz renkdaş. Şu maçta sahada ve varda avrupalı hakem olsa o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali %0. Bu zerzevat hakemleri nerden bulmuşlarsa bizim hakemlere benziyor
"Zamanlamada siciyor"Camara herifin onunde adamla alakasi yok direkt topa dogru hamle yapiyor. Zamanlamada siciyor arkadan gelen adam oncelik alip temasi aldi diye pen6 olmaz bence bu saçmalik
Hakemler kötü değil ki yav ve net penalti idi adamin ayaga vuruyor rtaşFutbol bizim işimiz renkdaş. Şu maçta sahada ve varda avrupalı hakem olsa o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali %0. Bu zerzevat hakemleri nerden bulmuşlarsa bizim hakemlere benziyor
Her temas faul değildir diyorum, yeterli kuvvet gerekir ki öyle birşey görünmüyor. O adam zaten kendini attı faullü bir temas yoktu bence. Mesela dün fildişi maçjnda da ayağa hafif bir temas oldu ama o da penaltı değildi. Bu biraz sinekten yağ çıkarma penaltısı, özellikle var karşıyorsa mutlaka net penaltı olmalı gri olmamalıHakemlere hakli olabilirsin ama bu pozisyon net penalti. Topa vurmaya calisiyorsun ve rakibin baldirina vuruyorsun. Penalti iste, kem kum edemeyiz diyorum.
Katilmiyorum ama olan oldu artik yapacak bisey yok"Zamanlamada siciyor"
Kendini cevabini vermissin zaten. Sictiysan, cezasini da cekeceksin.