Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransada daha doue cherki akliouche barcola emerynin kadroda bir agirliklari yok bu herifler de agirligini koyabilirse olise ve dembele gibi 2 dunya kupasini daha domine ederler oyun olarak... Bence en buyuk sikinti bekler 2 tane final oynayabilecek hucum hatti cikarken geride sikinti var
üst üste dünya kupasını alan ülke var mı bilmiyorum ama kolo muani son dk o pozisyonu kaçırmasa bunu fransa başarmış olacaktıFransada daha doue cherki akliouche barcola emerynin kadroda bir agirliklari yok bu herifler de agirligini koyabilirse olise ve dembele gibi 2 dunya kupasini daha domine ederler oyun olarak... Bence en buyuk sikinti bekler 2 tane final oynayabilecek hucum hatti cikarken geride sikinti var
Brezilya ve italya var ama baya eski biri 50ler biri 30lar felanüst üste dünya kupasını alan ülke var mı bilmiyorum ama kolo muani son dk o pozisyonu kaçırmasa bunu fransa başarmış olacaktı
üst üste dünya kupasını alan ülke var mı bilmiyorum ama kolo muani son dk o pozisyonu kaçırmasa bunu fransa başarmış olacaktı
Fransa zaten durdurulması çok zor ama İsveç kaderine dünden razı gibi oynadı... Bu ne olm sanki gazozuna maç gibi rölantide... Bi de Gyökeres, Isak, Elanga falan hepsi sahada ama hücuma geçemiyorlar bile... E bunların hepsi sahada savunma da hak getire... En zayıfından bir Güney Amerika takımıyla bile oynasalardı en azından terletirdi biraz... Bolivya'yı getirsen mesela böyle rahat maç olmaz...