2026 DK Son 32 | Fransa 3-0 İsveç | MS | 1 Temmuz | TRT 1

Ikinci yari cok iyi olcak isvec gol atmak zorunda oldugu icin. Farka da gidebilir

Bergvall ve elanga bize gelsin yav

Bu luca digne 'yi yamal perişan eder. İlk bu göbel patlatacak bunları

1000164257.webp

Fransada daha doue cherki akliouche barcola emerynin kadroda bir agirliklari yok bu herifler de agirligini koyabilirse olise ve dembele gibi 2 dunya kupasini daha domine ederler oyun olarak... Bence en buyuk sikinti bekler 2 tane final oynayabilecek hucum hatti cikarken geride sikinti var

Fransada daha doue cherki akliouche barcola emerynin kadroda bir agirliklari yok bu herifler de agirligini koyabilirse olise ve dembele gibi 2 dunya kupasini daha domine ederler oyun olarak... Bence en buyuk sikinti bekler 2 tane final oynayabilecek hucum hatti cikarken geride sikinti var

Fransa iki tane farklı 11 çıkarabilir ikisi de favori olur. Adamlar ne oyuncu yetiştirdi be hayranım vallahi.

üst üste dünya kupasını alan ülke var mı bilmiyorum ama kolo muani son dk o pozisyonu kaçırmasa bunu fransa başarmış olacaktı

ispanyayi 1 maç izledim sadece ama hic begenmedim. Kadro olarak zaten yanlarina yaklasamaz kimse. Özel bir oyun lazim oda ispanyadan cikar ama cikcak gibi durmuyo bakalim. Messi baba 40 yasina geldi artik bidaha bu genclerle dans edemez gibi hepsini toplasan sag bacagi edemezlerde yaş malum. YInede güney amerikali tutkusu ve sertligi bu bebeleri sindirebilir ama cok rahat kazancak gibi bunlar ya.

Gariban takıma karşı şov yapıp I am back diyen penaldo gol krallığı listesinde bile yok.

üst üste dünya kupasını alan ülke var mı bilmiyorum ama kolo muani son dk o pozisyonu kaçırmasa bunu fransa başarmış olacaktı

Brezilya aldi..İlk pelenin ciktigi donem 58 sonrasinda 62de de pele ilk mac sakatlaniyor turnuvayi kapatiyor Garrincha tek basina dunya kupasi kazandiriyor herifin tek bacagi da 6 cm kisa digerinden : )

Fransa zaten durdurulması çok zor ama İsveç kaderine dünden razı gibi oynadı... Bu ne olm sanki gazozuna maç gibi rölantide... Bi de Gyökeres, Isak, Elanga falan hepsi sahada ama hücuma geçemiyorlar bile... E bunların hepsi sahada savunma da hak getire... En zayıfından bir Güney Amerika takımıyla bile oynasalardı en azından terletirdi biraz... Bolivya'yı getirsen mesela böyle rahat maç olmaz...

Fransa zaten durdurulması çok zor ama İsveç kaderine dünden razı gibi oynadı... Bu ne olm sanki gazozuna maç gibi rölantide... Bi de Gyökeres, Isak, Elanga falan hepsi sahada ama hücuma geçemiyorlar bile... E bunların hepsi sahada savunma da hak getire... En zayıfından bir Güney Amerika takımıyla bile oynasalardı en azından terletirdi biraz... Bolivya'yı getirsen mesela böyle rahat maç olmaz...

Maç 2-0 bitecek kabul ediyor musunuz deseler fransa etmez isveç eder sahadan çekilir.

Geri
Üst Alt