- 1 Ağustos 2009
- 47.944
- 50.545
- 4.878
Hollandaya koymuşlar. @Alper Altun ve @Mehmet Mehmetoglu kuduruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hollandayi desteklemiyorum ki , tam tersi hollandanin elenmesini istiyordumHollandaya koymuşlar. @Alper Altun ve @Mehmet Mehmetoglu kuduruyor
Harbiden lan senin Hollanda ile ne alakan var sen Konyalı değil misinben hollandayi desteklemiyorum ki at organı , tam tersi hollandanin elenmesini istiyordum
Dogma buyume HollandaHarbiden lan senin Hollanda ile ne alakan var sen Konyalı değil misin
Yuh vatan hayiniben hollandayi desteklemiyorum ki , tam tersi hollandanin elenmesini istiyordum
Hollanda'dan atılman lazım ne yazikki. Hollanda'nın vatan haini bitmiyorDogma buyume Hollanda
Bu vatan haini olmuş , ülkeden deport etmeleri lazım. Elindeki Hollanda pasaportunu önce de el koymaları gerek.ben hollandayi desteklemiyorum ki , tam tersi hollandanin elenmesini istiyordum
Yuh vatan hayini
155ü ararun aldururun içeri
Ben Mehmet gibilerden korkarım arkadas Hollanda'nın ekmeğini yiyor elenmesini istiyor. Hollanda içerden cokertiliyorBu vatan haini olmuş , ülkeden deport etmeleri lazım. Elindeki Hollanda pasaportunu önce de el koymaları gerek.
@Doğukan Kanarya
@Batıkan Kanarya
90 dakikada 6, uzatmalarda1 sut cekti Hollanda. Fas %70 topa sahip olan takimdi. Yeteneksizlikten kastin penalti becerisiyse haklisin ama macta Koeman'in tutukball anlayisi yuzunden kaybettiler. Fas ta hoca degisikligine ragmen ozguveni tavan yapmis bir takim gibiydi.Mac Fas'in hakkiydi. Hollanda yeteneksizligine yansin. Hakkaniyet yerini buldu.
Fas bir de bircok genc cocuk aldi oyuna. Cok ilginc takim. Saibari de muthis bir oyuncu. Keske bizim olsa.
Yeteneksizlikten kastim, hicbir sey yapamamalariydi. Yoksa pozisyon kacirdilar anlaminda demedim.90 dakikada 6, uzatmalarda1 sut cekti Hollanda. Fas %70 topa sahip olan takimdi. Yeteneksizlikten kastin penalti becerisiyse haklisin ama macta Koeman'in tutukball anlayisi yuzunden kaybettiler. Fas ta hoca degisikligine ragmen ozguveni tavan yapmis bir takim gibiydi.
Ben de diyorum ki kenardaki havuc yuzunden oyle olduYeteneksizlikten kastim, hicbir sey yapamamalariydi. Yoksa pozisyon kacirdilar anlaminda demedim.