2026 DK Son 32 | Hollanda (2) 1-1 (3) Fas | MS | 30 Haziran | TRT 1

bu sene de final muhtemelen Fransa vs Arjantin olacak gibi duruyor

mehmet mehmetoğlu at organı diye hakaret etmiş raporluyorum

tüm travmalarım tetiklendi at organını görünce

@moderator @mehmet mehmetoğlu @imdat

Fas'ta da ne oyuncular var arkadaş. Daha bakalım nereye kadar gidecekler.

burada faslı futbolculara laf edenler şok :D

güzel olmus.... Hollanda macini izlemedim ama Almanlara bakiyorum. nerde o eski almanya ? fark yaratabilecek oyunculari pek yok. paraguay güzel defans yapti ve istedigini aldi...

Özetlerse Hollanda'nin attığı gol dışında tek bir anı yok. Geri kalan pozisyonların hepsi Fas'in
Eğer elenselerdi büyük haksızlık olurdu

Eskiden hiç olacak şey değildi ama resmen uzatmalar sırasında uyumuşum... son 2 penaltıda gözümü açtım... çok acayipti...

Mac Fas'in hakkiydi. Hollanda yeteneksizligine yansin. Hakkaniyet yerini buldu.

Fas bir de bircok genc cocuk aldi oyuna. Cok ilginc takim. Saibari de muthis bir oyuncu. Keske bizim olsa.

Mac Fas'in hakkiydi. Hollanda yeteneksizligine yansin. Hakkaniyet yerini buldu.

Fas bir de bircok genc cocuk aldi oyuna. Cok ilginc takim. Saibari de muthis bir oyuncu. Keske bizim olsa.
90 dakikada 6, uzatmalarda1 sut cekti Hollanda. Fas %70 topa sahip olan takimdi. Yeteneksizlikten kastin penalti becerisiyse haklisin ama macta Koeman'in tutukball anlayisi yuzunden kaybettiler. Fas ta hoca degisikligine ragmen ozguveni tavan yapmis bir takim gibiydi.

90 dakikada 6, uzatmalarda1 sut cekti Hollanda. Fas %70 topa sahip olan takimdi. Yeteneksizlikten kastin penalti becerisiyse haklisin ama macta Koeman'in tutukball anlayisi yuzunden kaybettiler. Fas ta hoca degisikligine ragmen ozguveni tavan yapmis bir takim gibiydi.
Yeteneksizlikten kastim, hicbir sey yapamamalariydi. Yoksa pozisyon kacirdilar anlaminda demedim.

Geri
Üst Alt