2026 DK Yarı Final | İngiltere 1-2 Arjantin | MS | 15 Temmuz | TRT Spor

attiklari gol Ingiltere'nin planlarini altust etti
oynayabileceklerine inansalardi kazanirlardi

ben olsam hemen Guardiola'yi getiririm
onun da boyle bi seye niyeti var bence

Arjantin hak etti
ustada saygilar
it urur kervan yurur niteliginde 1 performansti yine

Son 4 finalin 3ünde yer almış oldu arjantin

100 sene sonra konuşulacak demiştim yanlış söylemişim futbol kitaplarına TANRI olarak literatüre girecek herif

Tuchel malı takımı geri çekiyorsun da neden Gordon'u çıkarıp sola Belinghamı çekiyorsun ? Mısır kadar kontra oynayamadın yenilmeyi sonuna kadar hakettin rezilsiniz

İngiltere finale çıksa yazık olacaktı utanç verici bir mağlubiyet

ingilizler yeneceğine pek inanmadı bence
maç ortada geçiyordu. o kadar kapanacak bir durum yoktu aslında
ama korku ve panik geriye itti onları
1-1'den sonra zaten iş bitmişti
o kadar geri çekilip sonra maça dahil olmak kolay değil

Bu arada De Paul de insan değil, ciğersiz herif

Hakem bildiğin arjantinlilerin maçı yönetmesine izin verdi lan. Karşıda kavruk takımlara karşı anında sayacı açan herifler oynamayacağım diyen kaleciye karşı oyunu durduramadı

İspanya 1-0 öne geçse. İspanya arjantini bukadar devamlı topla oynatmaz
finali kim kazanır orasını bilemem ama ispanyaya dünya üzerinde baskı kurabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. ha öne geçer maçı sahasında kabul eder ama pozisyon vermez ve çok net kontralar yakalar orası net.

tüm rdaşlarımı messiye biat etmeye davet ediyorum

39 yaşındaki adamı yenemiyorlar hala ağlıyorlar.50 dk boyunca defansa yatmak nedir o kadro ile dölsüz herifler.

Messi’yi bu kadar idare edip bu kadar mucadele etmek de akil kari degil muthis kuvvetli herifler. Messi de forma koydu sahaya 0-1’den sonra. Bu adam varsa sahada korkacaksin arkadas. İngiltere’nin sol tarafi perisan ettiler Tuchel essegi de izledi kenarda.İspanyollar uzulmustur bu heriflerle oynayacaklarina. Teknik meknik bi yere kadar aga. Daha çok isteyen,mucadele eden kazanir bu oyunu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse final ispanya yuzde 90 kazancagi mac yerine cekismeli final olacak simdi

Geri
Üst Alt