2026 DK Yarı Final | İngiltere 1-2 Arjantin | MS | 15 Temmuz | TRT Spor

bu arada net kollandılar yine
neyse allahında bir planı var elbet

85 dk cafer

24668.webp

Son 5 dk cafer

27129 (1).webp

Totemi yapalim yine

Maçı Messi aldı ama Tuchel fena çuvallladı.
Bu gece konulmalı.
Kane için üzüldüm Jude sevimsizi için sevindim.
Gordon - Barca çok iyi olur

İngiltere yaslanınca çok vasatlaştı, Kane dehşet bir santrafor ama yaslandığın zaman Kane ile çıkamıyorsun işte ağır Bellingham zaten yardımcı forvet gibi bir sorumluluk alamıyor böyle durumlarda. Arjantin yüklenirken Sakayı niye almadığını anlamadım ama bir sebebi vardır heralde, İngiltere sıkıcı bir takım Arjantinin çıkması iyi oldu.

Messi Allah razi olsun kral sabah erkenden iş var bizi zorlamadın fazla büyük adamsın. Cümleten hayırlı geceler

Kollanma falan demeden önce adamlarin performansina da bakmak lazim

Sonuna kadar mücadele’yi birakmadiklari kacinci mac bu turnuva boyunca

Messi’yi bu kadar idare edip bu kadar mucadele etmek de akil kari degil muthis kuvvetli herifler. Messi de forma koydu sahaya 0-1’den sonra. Bu adam varsa sahada korkacaksin arkadas. İngiltere’nin sol tarafi perisan ettiler Tuchel essegi de izledi kenarda.İspanyollar uzulmustur bu heriflerle oynayacaklarina. Teknik meknik bi yere kadar aga. Daha çok isteyen,mucadele eden kazanir bu oyunu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence futbolcular Messi'ye karşı ciddi egolarına yenik düşüyor. Bu herifler de milyon eurolar kazanan, her birinin bonservisi minimum 60-70'ten başlayan stoper, orta saha veya bek. Mesela İngiltere sol beki emin ol içinden diyordur ki ya ben roket gibi adamım, 40 yaşına gelmiş Messi'den mi çekincem diyor. Bence çoğu oyuncularda aynı şey var.

İnanılmaz bir adam bu Messi.. Ne yaptı, etti yine 2 asist ile final yolunu açtı.. Arabistan çöllerinde 1000 gol rekoru kırmaya çalışan adamla, 3.dünya kupası finalini oynayacak adamı kıyaslamak bu adama haksızlık.. Kişilikleri, karakterleri beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.. Bu adamlar futbolcu ve beni sadece futbolculukları ilgilendiriyor..

2 dünya kupası finali bir tane win büyüklüğe bak bilader ya inş 2 win olacak o

adam 39 yaşında bile açık ara en iyisi ya acayip bi olay

keşke amerika yerine avrupada kalsaydı, 40-45 gol katkısı yapardı sezon başına rahat rahat lig farketmeksizin

mahrum bıraktı kendisinden

Geri
Üst Alt