2026 Dünya Kupası'nı Amerika, Kanada ve Meksika Ortak Düzenleyecek!

Benim anlamadığım konu, Türkiye neden hep Avrupa Şampiyonası için aday oluyor. Bu rakiplerin aday olduğu bir ortamda Dünya Kupası adayı olsak kazanma şansımız daha yüksek olurdu. 15-20 tane yeni stat var sonuçta. Artık stat engeli de yok ama hala Avrupa Şampiyonası ile yetinmeye çalışıyoruz. Onu da vermiyorlar gerçi..

100.yıl olduğu için 2030 Dünya kupasını da büyük ihtimal Uruguay-Arjantin düzenler

Herhalde ilk defa 3 ülke ortaklasarak düzenleyecek bir turnuvayi.

Bundan önce maksimum 2 ülke birlikte düzenlemisti diye biliyorum.

94 dünya kupasının tüm maçlarını izlemiştim :) Meksika maçları belki geç başlar ama Kanada serin olacağı için en kötü öğlen 3e maç koyarlar.

aslında bizimde yunanistan ve azerbaycan'la 2030 a ortak aday olmamız lazım.umarım bunu düşünürler.

Reddedilen 2022.

2022'de uygulansın önerisi attılar ortaya ama tek ülke olduğundan vazgeçtiler bir de malum kışın olacak.

2026 ve sonrasına attılar 48 olayını o yüzden.

Hakikaten Katar Dünya Kupası kasım ayında olacak sanırım. O zaman ligler ne olacak.? O sezon her şey allak bullak olmayacak mı? Bununla ilgili bilinen bir plan var mı?

Yukarıda söylenenlere büyük oranda katılıyorum. Hem Uefa hem de Fifa hep aynı yerlere turnuva vererek iyice tarafsızlıklarını yitiriyor.

Ayrıca bizim de Dk için aday olmamız lazım. Gerekirse yine yukarıda söylendiği gibi Yunanistan ve Azerbaycan ile ortak aday olalım.

dogru karar fifayi kutlarim

Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen ülkeler:

🇺🇸 ABD (Ev Sahibi)
🇲🇽 Meksika (Ev Sahibi)
🇨🇦 Kanada (Ev Sahibi)
🇯🇵 Japonya
🇳🇿 Yeni Zelanda
🇮🇷 İran
🇦🇷 Arjantin

Arjantin yine kupanın favorisi konumunda.

Bu Meksika'nın dünya kupası ayrıcalığı nedir acaba?

1970 de düzenlediler, 1986 da düzenlediler, şimdi bir daha...

Sanırsın futbol ülkesi.. Ne milli takımlarda, ne kulüplerde hatırlanan, iz bırakmış bir başarı da yok..

Dünyada ülke mi kalmadı yahu?

Sanırsın futbol ülkesi.. Ne milli takımlarda, ne kulüplerde hatırlanan, iz bırakmış bir başarı da yok..

Ulasimi kolay, yazin biraz fazla sicak olsa da havasi guzel, turistik hem de futbola tutkulu bir memleket.

Futbol ülkesi zaten. Meksika'da acik ara en popüler spor futbol.

Asil ABD ne alaka? Onlar da cok ev sahipligi yapti ve hala yapiyorlar. Baseball bile futboldan cok izleniyor orda.

Afganistan - Pakistan ve İran ortaklığında bir DK hayal değil.

Geri
Üst Alt