2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

Hakemler penaldocuydu herhalde. Portekizin yasin kolu gibi yönetti maçı adi herif

Gariban takım olmayınca Ronaldo: Hakem abi yetiş i am back dedik rezil olmayalım ofsayt mofsayt uydur bir şeyler.

Ben de hem Kolombiya hem de Davinson adına üzüldüm (gerçi gruptaki dengeler adına en ufak bir şeyi değiştirmedi ama) ve ben de ofsayt değil gibi gördüm ilk başta ama otomatik ofsayt şeysine göre parmak ucu öndeymiş işte... Ha o çizgide/animasyonda falan hile yapıldığını iddia ediyorsanız ona da kanıt yok yani... Bizim gördüğümüz açıdan ayak ucu zaten görünmüyordu, ki görünse bile o kadar ince ofsaytı gözle fark edecek açıdan görmedik... Hayal kırıklığı oluyor böyle durumlarda ama doğrudur herhalde ofsayt olduğu ince de olsa...

Böylelikle turnuva ağacının iki tarafında (yani 2 ayrı final yolundaki) iddialı veya sürpriz adayı takımlar şöyle oldu:

Sağ taraf: Brezilya-İngiltere-Arjantin-Kolombiya-Japonya-Meksika-İsviçre
Sol taraf: Almanya-Fransa-Hollanda-Fas-Portekiz-İspanya-Belçika-ABD-Hırvatistan

Bu Simeone'yi değerlendirir umarım ilerleyen turlarda Scaloni... Aman aman bir şey yaptı diye değil ama çok faydalı oyuncu bence...

Arjantin yapıştırdı frikikten

Dünyada frikik golü atamayan tek takım biziz galiba zaten

Messi oynamalı idi.
Şanssızlığına en zayıf takım 3. maça denk geldi ama şu maçta oynayıp 3 - 4 gol atmalıydı.

Cambiasso ve Zannetti görüntüye geldi...

Maradona'nın kadroya çağırmayarak Messi'yi belki de 1 Dünya Kupası'ndan daha ettiği ikili...

Sike demeyecegim de, 2 taraf da gol yemekten korktugu icin son yarim saat Cezayir top cevirdi, Avusturya da savunmada bekledi. Izlemesi cok kotuydu bu acidan.

Cezayir'e bak sen ohaaaa.
Ohaaaa Avusturya ohaaaa. :ddd

Geri
Üst Alt