2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

Bu ilgi budalası arkadaşları başına toplansın diye dümen yapmadıysa eğer o sahadan çıkış en az 3-4 ay gibi.

Karaktersiz itin teki ama çaprazı falan koparmışsa üzülürüm yalan yok bok gibi bir sakatlık. Allah futbolda bu günü sakatlıkları kimseye yaşatmasın.

Muhtemelen on capraz bagi kopmus. Baya esnemis sag dizi pozisyonda. Yasayan biri olarak soyluyorum cok sikintili bi sakatlik. Devre arasina kadar anca doner eger on capraz koptuysa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çapraz kopardıysa eğer üzülürüm yalan yok, rezalet bişey. Ayrıca bu durumda “12+2 reloded” vizyona girerse kimse şaşırmasın

Mafya bozuntusu kuralı değiştirelim durun hemen sakatlığı açıklamayın diye talimat vermistir

Normalde milli takimda yaşanan sakatliklarda sakatlık süresince maaşı TFF öder. Resmiyette bu adamın maaşı asgari ücret, o zaman TFF keremi aylığa bağlayacak bir süre, asgari ücret vericek

Adamin sakatligina sevinmem, o kadar da umursamam ama karma denen sey var bu hayatta.

Harbiden capraz bag mi koparmis? Yukselecek iken cop olan bir kariyer.

Ciddi birşeyi yoktur. Bu şans ile üstünden kamyon geçse birşey olmaz kendisine.

Kendi kendini sakatlamış gibi görünüyor.

Çapraz baglar gitmis geçmiş olsun ne fener icin ne milli takım icin kayıp degil ,safi holding bordrolu bir çalışanını kaybetti

Çapraz baglar gitmis geçmiş olsun ne fener icin ne milli takım icin kayıp degil ,safi holding bordrolu bir çalışanını kaybetti
" A Milli Takım kadrosunda yer alan oyuncular; kamp dönemi sırasında yaşayacağı sakatlık karşılığında, sahadan uzak kalacağı dönem boyunca kontratında yazılı olan maç başı ücretini alabilecek. Bu dönemde kulübünün oyuncuya vermesi gereken garanti parayı da yine TFF ödeyecek" fener maaştan bütçe yaratır kendine önümüzdeki sezonun maaşını tff ye yıkarlar .keşke tff asgari ücret ödese.

Nasıl kopmuş yaw bişey yok o videoda ben mi yanlış görüyorum. Ayrica bu hırtın umrunda değil hiç bişey artık. Aldığı paraya bakıyor. Aptallar öyle bi maaş veriyor ki bu lavuğa herifin hiç bişey umrunda değil gibi takıldı bu sene

Geri
Üst Alt