2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Baskan lutfen ada mada proje deme (nisan temel atmayi pohpohlayacaksin kesin zaten ayrida)

Secime arti yazacak sekilde de konusma lutfen

Kupalari ov ve toparlayici ,hedefe odakli konusma yap, rica ederim.

NBA Europe a katilmak haricinde ciddi yapilanma islerini de unutmazdin insallah baskan.

Bir suredir gormuyordum, gene lsiteden sayilari okumak icin Hatipoglu anons ediliyor.

Yanliz Ilk defa bir Baskana karsi aday yok bu sene. Hele sampiyon olmayalim görürüm ben

23 nisanda temel atma.

Politik yanlara cekilecek bir toren olmaz umarim.

Musahip beyefendi tablo okumaya geldi.

Sayin enflasyon muhasebesi ...

23 nisanda temel atma.

Politik yanlara cekilecek bir toren olmaz umarim.
Böyle büyük bir proje ve tesislerin 150-200 milyon dolarlık bir yatırımın temel atma töreni olacak ve politik yanlara çekilmeyecek mi? Bu günün düzeninde bu sadece hayal maalesef. Politik olması neredeyse kesin gibi bir şey maalesef.

Böyle büyük bir proje ve tesislerin 150-200 milyon dolarlık bir yatırımın temel atma töreni olacak ve politik yanlara çekilmeyecek mi? Bu günün düzeninde bu sadece hayal maalesef. Politik olması neredeyse kesin gibi bir şey maalesef.
Onu bildigim icin cekiniyorum zaten..kacisin yok maalesef

Gunun onemi de ayri cunku, a b c x y z bakani gelsinde , reis falan ya allaaaaah kurdela modunda isler yapmasin. O gelince 65 kisilik bir tayfa da geliyor cunku.

Onu bildigim icin cekiniyorum zaten..kacisin yok maalesef

Gunun onemi de ayri cunku, a b c x y z bakani gelsinde , reis falan ya allaaaaah kurdela modunda isler yapmasin. O gelince 65 kisilik bir tayfa da geliyor cunku.
Tarihe bakınca tam da istemediğin ama bahsettiğin durum gibi olacak sanki.

Dursun konuşurken ASpor anında fb toplantısına bağlandı, nasıl bir ittifaktır bu ya

Tarihe bakınca tam da istemediğin ama bahsettiğin durum gibi olacak sanki.
Stad acilisinda oradaydim, katildigim bir tepki olmustu ama taradtar olamayacagi icin (belki olsa bile artik) ne kadar gundemden uzak ya da politik gundemin icerisinde almazsa o kadar iyi olur diyelim

Iyi yayin geliri bahsediliyor artik

Iyi yayin geliri bahsediliyor artik
Konu dogru ama yani bu hakemlerle , bu "rekabet" zorlamasiyla olacak isler degil bunlar.

Biz millet olarak bu konularda tembeliz mantalite olarak. Verelim hazir bir kurulusa, yayinlansin. Ne getirdigi onemsiz. Pazarlama konusunda yeteri efor yok. Stadlar yenilendi etti 10 kusur yildir belki faha fazla ama yayin teknolojin vasat. Stadlarda ekrana verilen tribunu memnun edecek detaylar yok. Millet ekrana giderse hakem stada anons yapmak zorunda gibi seffaf isler yapiyor.

Sen zorla katakulli icin kullaniyorsun bunu.

Felaket yani. TL degeri uzerunden fiyatlaniyorsun halbuki avrupada Euro uzerinden olmasi gerekirken.

Bu konu zaten aradaki ucurumun en buyuk faktoru

3uncu konusmaci Tucan Hoca olacak. Sabirsizlandik

Yol kazalarından sağ salim çıkmışız
Fark 7den 2ye düştü nasıl çıktın la

Turcan hocam lisenin tarihini anlattı. Keşke biraz futbola da değinseydi.

Geri
Üst Alt