Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle büyük bir proje ve tesislerin 150-200 milyon dolarlık bir yatırımın temel atma töreni olacak ve politik yanlara çekilmeyecek mi? Bu günün düzeninde bu sadece hayal maalesef. Politik olması neredeyse kesin gibi bir şey maalesef.23 nisanda temel atma.
Politik yanlara cekilecek bir toren olmaz umarim.
Onu bildigim icin cekiniyorum zaten..kacisin yok maalesefBöyle büyük bir proje ve tesislerin 150-200 milyon dolarlık bir yatırımın temel atma töreni olacak ve politik yanlara çekilmeyecek mi? Bu günün düzeninde bu sadece hayal maalesef. Politik olması neredeyse kesin gibi bir şey maalesef.
Hala ayni cumleler ya.Hatipson
Tarihe bakınca tam da istemediğin ama bahsettiğin durum gibi olacak sanki.Onu bildigim icin cekiniyorum zaten..kacisin yok maalesef
Gunun onemi de ayri cunku, a b c x y z bakani gelsinde , reis falan ya allaaaaah kurdela modunda isler yapmasin. O gelince 65 kisilik bir tayfa da geliyor cunku.
Stad acilisinda oradaydim, katildigim bir tepki olmustu ama taradtar olamayacagi icin (belki olsa bile artik) ne kadar gundemden uzak ya da politik gundemin icerisinde almazsa o kadar iyi olur diyelimTarihe bakınca tam da istemediğin ama bahsettiğin durum gibi olacak sanki.
Konu dogru ama yani bu hakemlerle , bu "rekabet" zorlamasiyla olacak isler degil bunlar.Iyi yayin geliri bahsediliyor artik