2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

tbolayir.webp

Gene projeler ve ada diye 30 dk baslayacak mi bakalim baskan

TRANSFERLER nerede sorusunu soracak babayiğit biri aranıyor.

Yuzme ve Judo kupalarimiz sergilenmekte

Baskan kursude

Saldirilardan bahsediyorum diye lafa girip yazin osimheni transfer ettik diyor baskan.

Guncel konulara gelelim lutfen.

"Kemerburgaz akademi proje calismasi devam."

"Aslan vadisi icin temel atmak icin gun sayiyoruz."

@Hasan Bekir en son ne zaman ruhsatlar alindi ya da alinmak uzere denmisti vadi icin?

Planlama ve transfer ile ilgili:

"3 yildir sampiyon olan takimdan bahsediyoruz. Tum ekip tam koordinasyon icindeyiz. İsimler degissede sistem aynen devam ediyor.

Bu ekip hata payini en aza indirmek icin gece gunduz calisan bir ekip. Basta Abdullah Kavukcu olmak uzere tum arkadaslara tesekkur ediyorum.

Bu emegin karsiligini alacagimiza inaniyorum. Abdullah kardesim magazacilik ve sermaye artiriminda da buyuk emek vermistir, ayrica tesekkur ediyorum.

Organize saldirilarla karsilastigimiz donemdeyiz, sakin kalmanizi ve bu durumlarin kime yarayacagini dusunmenizi isterim. Boyle zamanlarda en guzel cevap birlik, beraberlik ve sevgi iklimi korumaktir.

Siz bizim yanimizda olun, kim ne yaparsa yapsin yuruyusumuzu durduramazlar"

Diyerek toplantinin geri kalanindan iznini istedi baskan. Onemli toplantisi varmis.

Kagittan rakam okumak icin Muhasip Hatip geldi.

Dursun Özbek: Bir medya ajansı aracılığıyla önümüze bir sponsorluk anlaşması getirilmişti. Bu anlaşmanın uygun olup olmadığını TFF'ye sorduk ve onay aldık. İşlemlere başladık. Daha sonra aynı merciler bu sponsorluğun yapılmaması yönünde görüş bildiriyor, biz de işlemi derhal iptal ediyoruz. 50 defa söyledim, 51. defa tekrar söylüyorum. Kulübümüzün kursağına bu işlerden dolayı delikli kuruş girmemiştir. Bunu açıkça ifade etmeme rağmen, sırf ortamı bulandırmak için 'Galatasaray bu anlaşmadan para aldı' algısı yaratılmaya çalışılıyor, bazı mihraklar bunu devamlı kaşıyor. İmza yetkisi olduğu için genel sekreterimiz ceza alıyor. Açıkça ifade etmek isterim ki imza atmak dışında Eray Yazgan, bu sürecin herhangi bir yerinde yoktur. Tam da bu nedenle cezanın üst merciilerden döneceğine ve hukuğa inancım tamdır.

Geri
Üst Alt