Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen ay katılmış önemli bir toplantı var diyerek erken ayrılmıştı.Geçen ay başkan katılmamıştı. Bugün yüce divanda yerini almış.
Deniz Akkaya'ya bilenmiş. Acayip hedef almış durumda işi gücü GS düşmanlığı karının.
Keşke tabii de top çevirdi erken ayrıldı yine.Gereksiz kişilerden bahsetmiş. Bunlar yerine projeleri daha detaylı anlatmasını isterdim. Riva'nın 2. fazın ilk inşaatı ciddi bir noktaya gelinmiş ve satışlar devam ediyor dedi. Oradan para ne zaman geliyor yada bir hesapta birikiyor mu? Ya da kullanılıyor mu vb. gibi? Ya da alt yapı tesisinin inşaatı devam ediyor dedi ne durumda ne zaman bitecek? Nisan başı gibi Aslantepe temel atılacakmış finansmanı ne durumda? BB'den çıkıldı ama kısa vadeli faktöring borçları Puma'nın 5 yıllık 42 milyon euroluk sözleşmesinin kırdırılmasının sonucu mu? Gibi konulara daha açıklık getirmesini isterdim.
Erken ayrılması normal Ergin Ataman'ın annesinin cenazesine katılacaktı da çıktığında biraz daha detaylı anlatmalıydı. Dediğin gibi hızlıca geçiştirdi gibi oldu böyle.Keşke tabii de top çevirdi erken ayrıldı yine.
Taner Aşkın denen müptezel sinirlerimi zıplattı. Bu kişi hiç masun değil hala Erden Timur'a saldırıyor yok bir belgeler falan diye sallıyor olsa 10 kere verirdi o belgeleri. Bu adamın Koç ile net bir ilişkisi var . Orada kapattım.
Gene mi cikti sahneye...Taner Aşkın denen müptezel sinirlerimi zıplattı. Bu kişi hiç masun değil hala Erden Timur'a saldırıyor yok bir belgeler falan diye sallıyor olsa 10 kere verirdi o belgeleri. Bu adamın Koç ile net bir ilişkisi var . Orada kapattım.
Evet çıktı. Ne konuştuğu ne ile suçladığı da belli olmuyor ama sallıyor işte. Divanlar artık eskisi gibi değil iyi niyetli olmayan insanlar var net kendi kişisel çıkarı yada birileri tarafından kullanılan kişiler. Taner Aşkın işte net böyle biri GS'li olduğunu da düşünmüyorum net birilerinin maşası bu adam.Gene mi cikti sahneye...
Su an baskandayim, korozyon yatirimi vs diyor klasik proje ve ruhsat kalip cumlelerinden sonra.
Ilk defa m.ö