- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
inş birileri sara konusuna değinir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turcan hocamiz bir Icardi turu yapacaktir, baska kimlere dokundurur bilmeminş birileri sara konusuna değinir
tekrar seçildiDivan baskani gene aykutalp reis mi kazandi yoksa henuz yapilmadi mi?
evetKocaeli macindan once stadda cikrildi mi kizlar kupayla mac oncesi?
Bunda hic bir sorun gormuyorum, voleybol takimi onore edilmeli tabii ki.biz burda akşam ne olacak diye dört dönüyoruz Dursun başkanım pişmiş kelle gibi kadın voleybol takımımızla takılıyor![]()
ya saçmalama divan kurulunda toplamış kadın voleybol takımını şov yapıyor gereksiz, usül doğru değil, stadta genel kurul yap gezdir herkesiBunda hic bir sorun gormuyorum, voleybol takimi onore edilmeli tabii ki.
Hem turkiyede hem kulubumuzde futboldan sonra en basarili brans kadin voleybol ilgimi o kadar cekmesede
Ceket tayfa kendisine calisiyor tabi orasina itirazim yok, ben lise ortamini sporcuya gostermekten bahsediyorum ama. Kulturel detaylari bir sekil gostermek dogru hareket.(Tipki sampiyonluk otobusunun liseden kalkmasi gibi)ya saçmalama divan kurulunda toplamış kadın voleybol takımını şov yapıyor gereksiz, usül doğru değil, stadta genel kurul yap gezdir herkesi