2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

inş birileri sara konusuna değinir

1776508216069.webp

bekliyoruz

Divan baskani gene aykutalp reis mi kazandi yoksa henuz yapilmadi mi?

Kim yollamissa bu yaziyi katilmiyorum.(Helvaciymis)

Yonetimsel tartismalarin tam yeri burasi. Saha icini yonetimsel konular etkilmez secimle ilgili konusmayalim vs vs demis

Taner askin da mektup yollamis...anti erden timur diyen adam.

Mesaj ozeti: gelemiyorum divana...

Takimi dizdiler , kizlar saskin saskin bakiyor ihtiyarlarin onune dizildik neler oluyor diye🤣

Takimdan sonta ceket tayfa unutulmuyor tabi..

Kocaeli macindan once stadda cikrildi mi kizlar kupayla mac oncesi?

Futbol takimi kaptani olarak Ilkin gibi karakter lazim

biz burda akşam ne olacak diye dört dönüyoruz Dursun başkanım pişmiş kelle gibi kadın voleybol takımımızla takılıyor :D

Aykutalp agabey bayramliga gelmis cocuk gibi kaldi kzilarin yaninda 🤣

biz burda akşam ne olacak diye dört dönüyoruz Dursun başkanım pişmiş kelle gibi kadın voleybol takımımızla takılıyor :D
Bunda hic bir sorun gormuyorum, voleybol takimi onore edilmeli tabii ki.

Hem turkiyede hem kulubumuzde futboldan sonra en basarili brans kadin voleybol ilgimi o kadar cekmesede

Bunda hic bir sorun gormuyorum, voleybol takimi onore edilmeli tabii ki.

Hem turkiyede hem kulubumuzde futboldan sonra en basarili brans kadin voleybol ilgimi o kadar cekmesede
ya saçmalama divan kurulunda toplamış kadın voleybol takımını şov yapıyor gereksiz, usül doğru değil, stadta genel kurul yap gezdir herkesi

ya saçmalama divan kurulunda toplamış kadın voleybol takımını şov yapıyor gereksiz, usül doğru değil, stadta genel kurul yap gezdir herkesi
Ceket tayfa kendisine calisiyor tabi orasina itirazim yok, ben lise ortamini sporcuya gostermekten bahsediyorum ama. Kulturel detaylari bir sekil gostermek dogru hareket.(Tipki sampiyonluk otobusunun liseden kalkmasi gibi)

Onu da en iyi divan kurulunda yaparsin , stadtaki kullanilan salon buraya gore cok daha basit kotu mekan (bence tabi)

Geri
Üst Alt