2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Mağazacılıkta ise,

Mart 2025- Şubat 2026 tarihleri arası ciro toplamı 120 milyon euro.

Ebitda (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization) rakamı yani Faiz, Vergi, Amortisman ve İtfa Giderleri Öncesi Kâr rakamı 50 milyon euro olmuş.

Bu sene toplam satılan forma adeti 1.137.191 adet. Satılan ürün adeti 4.9 milyon.

Halka açılım işlemi için SPK'ya 2026'nın son çeyreğinde başvuru yapılması bekleniyor. Çoğunluk hissesi muhafaza edilmek kaydı ile bu iş yapılacak.

Takip edebildiğim bilgiler bu şekilde. Başka bir konu kaçırdığımı sanmıyorum ama olursa ekleyebilirseniz sevinirim. En azından bilgi olarak burada olur.

Basketbol A.Ş. planı şu olursa şekilde,

2027-2028 yılında NBA- FIBA ortaklığı ile başlayacak olan NBA Europe liginde 12 takım kalıcı lisans sahibi ve hissedar olacakmış. Her sene 4 takımda elemeler usulü ile bu 12 takıma ilave edilecekmiş. Toplam 16 takım olacakmış.

NBA yetkilileri ile görüşme devam ediyor. Henüz kesinleşmiş bir katılım yok dedi.

NBA'in ana şartları şunlar,

* Sadece erkek basketbol ile ilgilenecek bir şirket kurulması,
* Büyük ihtimal ile çoğunluk hissesi bizde kalacak şekilde hisse satışı NBA'in belirlediği yatırımcılara satılma şartı,
Uzun vade için mantıklı iş basketbol özelinde.

- Florya'da konut projesine dahil olmayan 19 dönümlük spor tesisi imarlı arsa üzerine yapılacak spor tesisi maliyeti 12 milyon dolar tutacakmış.
Bu yapılacak tesis alt yapı vb. bir tesis değilmiş bu arada. Bu tesis paralı üyelik sistemi ile hizmet verecek bir tesis olacakmış.

Benim anladigim , floryadaki tamamen cikma gerceklesmemis (su an konusan konusmaciya gore-divanlarda finansman islerine ve sureclere iyi muhalif biri hatirladigim kadariyla).

Kemerburgaz bitecek ki florya tetiklensin, arada aslan vadi finansmani var. Baya karisik hesap kitaba giriliyor. Kredi isi de riski az olan bir yol degil (meblag/faiz orani/suresinden bagimsiz)

Projeler kagit ustunde iyi guzel hos ama, bitirilmeden baskasina atlamis olmak aceleci geliyor biraz.

20 bin civarı üye var. Katılıma bak. GS'de asıl sorun bu. Bir de GS'de zenginlerin GS'ye beklenen oranda bu tarz projelerde maddi yardım etmemesi buna yönetim de dahil.

Rezalet bir detay, konu ne olursa olsun.

Uyelikleri kapip , o uyelikle hava atan tipler takip edilmeli. Katilmiyorsan uyari, gene katilmiyorsan sutlanman lazim.

Surekli ayni kitle dinleniyor/konusuyor . Cok daha fazlasina ihtiyac var.

Haziran sonu da yazin ortasi sayilmaz hani, 1 gun icin gelinebilir istanbula kolayca...

sürekli nasıl olacak, nasıl bitecek demekten başka bir şey söylemiyor. daha net konuşmak gerekli.
Onunyapinca hede hodo tepki aliyor cunku - aylik divanlarda 1 2 kere basina geldi. Bilerek bu formatta konusma yapiyor bence.

Aydin ozmizrak net sordugu icin kac kere tepki yedi.

Bu genc arkadas Nba Europe olayini guzel ele aldi.

basketbol as de daha cok koltuk cikacak falan guzel cumlelerdi.

Nba Europe hazirda euroleague varken basariili olabilir mi (euroleague in takimlari ve taraftar sayisinin fazlaligindan yola cikarak) guzel ele aldi.

Aslantepe Vadisi işi güzel iş ama ne zaman bitecek merak ediyorum
Birde hasan gecen gun bahsetmisti, sure olarak da bir taahhut soz konusu galiba orada. O yuzden diyorum kemerburgazda bir yandan (floryanin oraya bagli olmasiyla beraber) , aslantepe vadisi bir yandan cok sikintili gibi geliyor bana.

Sanki kemerburgaz bitirilip florya start alinca (yani kis acdede etap etap gelir uretmeye baslayabilecekken) aslantepe projesi tetiklenmeliydi gibi geliyor bana.

Baska adayin vs cikmamasinin nedeni de bence temelde bu. Cok ciddi ekonomik denge kurman lazim, sportif basariyi da kovalaman lazim. Pat diye bu ortama girmek isteyen kimse yok, baskan baslatti - sonunu gorsun bakalim nasil goruyor gibi takipte divan gibi duruyor.

Geri
Üst Alt