2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Konuşmadan anladığım tek şey; müthiş bir kibir, inanılmaz bir benim havası. Bu hava senin sonunu getirecek başkan. Bakalım o zamanda böyle alaycı şekilde gülebilecek misin?

4 senedir konusuyonuz ama sampiyon oluyoz diyo suan kapadim sinirden. Burnunun ucunu goremiyecek hale gelmis kibirden. Bu devran hep boyle gidecek saniyor. Daha kotusu 4 senede yaptiklari hatalari gormuyor bile. Sulale boyu sovmemek icin kapadim yazik

madem her şeyi çok biliyor; tavır olarak zırnık bir şey almamaktır bu yönetim gidene kadar.

Dursun Özbek: önemli transfer, iyi transfer Eylül'de olur.

1785326163479.webp

Parayi harcarken dikkat trabzona epey bir kazandirdi be baskan, hatta 2 ki 3 mu bonusunu istiyorlar yaziliyor.

Transfer beklemeyin arkadaşlar. Konu kapanmıştır :)

Oyle yapiyordunuz baskan, davullu zurnali yolculuklar bilindi hep...

Iletisimin ne anlama geldigini, onemini bilmiyor yonetim. Cunku erden timur harici hic biri yapmadi.

Bak hakikaten simdi insanlik tarihinde gorulmemis kufurleri edicem. Herif kendini overken belhanda feguli torrik icardi felan diyo. Zaha ziyech tete gibi basarisiz trabsferlerimiz de oldu diye bokluyo . Onlari da senin onayinla almadilarmi bu klube. Jelertler cueastalar aurileride saysana

Başkan geçmiş dönemlerden günah çıkardığını vurguladı. Sabırlı olun mesajı verdi. Mecbur bekleyecez.

Eylül'e kadar transfer nöbetini kapatalım.

dursun özbek: futbolcu alırsak eylüle kadar almazsak ekime kadar nihahhahahaha

Başkana güveneceğiz yapacak bir şey yok. Ama 5 eylülde beklentiler karşılanmazsa iş değişir.

Guven vermiyorsunuz baskan guven... Surda sorulsa kim ne gorevde "hepimiz" diyecek yuvarlayarak heralde.

Iletisimin olmadigi icin , insaat transfer birbirne giriyor , bundan faydalanan parazitlere kaliyor ortam.

Sunun onune gecmedigi surece yonetim, artarak karsina cikacak...

4 5 6 yi cok buluyor transfer sayisi olarak.

Max 3 o zaman heralde

Aynen bu harbiden. Iletisim haber verme deyincede " almaya gidiyoruz vs mi diyeyim" diye algiliyor.

Nereden bakarsan bak tutarsızlık başka birşey değil.

Düşünün ki; bir başkan 4 yıldır şampiyon oluyor ama şuan taraftar istifasını istiyor. Yemin ederim tez konusu olur bunu başarabilmek.

Geri
Üst Alt