GSCimbom
2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı
Can Erden

2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı Sayfa 21

Can Erden ·

Cevap
508
Okunma
12,6K
Sayfa
21/26
Konuşmadan anladığım tek şey; müthiş bir kibir, inanılmaz bir benim havası. Bu hava senin sonunu getirecek başkan. Bakalım o zamanda böyle alaycı şekilde gülebilecek misin?

4 senedir konusuyonuz ama sampiyon oluyoz diyo suan kapadim sinirden. Burnunun ucunu goremiyecek hale gelmis kibirden. Bu devran hep boyle gidecek saniyor. Daha kotusu 4 senede yaptiklari hatalari gormuyor bile. Sulale boyu sovmemek icin kapadim yazik

1785326163479.webp

Oyle yapiyordunuz baskan, davullu zurnali yolculuklar bilindi hep...

Iletisimin ne anlama geldigini, onemini bilmiyor yonetim. Cunku erden timur harici hic biri yapmadi.

Bak hakikaten simdi insanlik tarihinde gorulmemis kufurleri edicem. Herif kendini overken belhanda feguli torrik icardi felan diyo. Zaha ziyech tete gibi basarisiz trabsferlerimiz de oldu diye bokluyo . Onlari da senin onayinla almadilarmi bu klube. Jelertler cueastalar aurileride saysana

Guven vermiyorsunuz baskan guven... Surda sorulsa kim ne gorevde "hepimiz" diyecek yuvarlayarak heralde.

Iletisimin olmadigi icin , insaat transfer birbirne giriyor , bundan faydalanan parazitlere kaliyor ortam.

Sunun onune gecmedigi surece yonetim, artarak karsina cikacak...

Geri
Üst Alt