- 17 Eylül 2018
- 20.803
- 23.637
- 1.983
Burasi guzeldi konusmasinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burasi guzeldi konusmasinin
Buna mi elleri saplatarak tepki verdi acaba.
İyi olmuş yoğunlaşmıştı işlerim eylüle kadar odaklanayımEylül ayına kadar kapalıyız.
Bu açıklamaya vermiş tepkiyi
O zaman rakibin limitleri aşıyorsa sen neden buna sessiz kalıyorsun? Hakkını koruyacaksın sana limite uyma diyen yok.Yani konusmacinin dedigi laf garip, getirmeye getirdigi nokta sacma.bir nokta. Buna cevap verdi baskan zaten "onlar oyle yapiyor diye ben de mimgozumu yumayim uefasi tff kurali dinlemeden" diye. Bu acidan baskan hakli.
Ima edilen sey "bak fener kural.degistirecek, sizde ongorup ona gore yapsanizs transferi" gibi bir sey mi demek istedi tam anlamadim ama abuk bir arguman feneri ornek gosterip transfer elestirisi yapmak.
Ne alaka ya limiti aşıp ceza almıyorsa sen peşinden gideceksin bu olayın.Yani konusmacinin dedigi laf garip, getirmeye getirdigi nokta sacma.bir nokta. Buna cevap verdi baskan zaten "onlar oyle yapiyor diye ben de mimgozumu yumayim uefasi tff kurali dinlemeden" diye. Bu acidan baskan hakli.
Ima edilen sey "bak fener kural.degistirecek, sizde ongorup ona gore yapsanizs transferi" gibi bir sey mi demek istedi tam anlamadim ama abuk bir arguman feneri ornek gosterip transfer elestirisi yapmak.
Onu mu ima etti yoksa " sen de kural degisebilir diye ongorup hamle yapsana" ya mi getirdi ondan emin olamadim.Ne alaka ya limiti aşıp ceza almıyorsa sen peşinden gideceksin bu olayın.
Uefa’dan ceza aldılar, TFFden almadılar, var mı bunun hesabını soran, yok.
Ben farkli anladim adam konusunca, keramettinle senin bahsettigin acidan anlamadim dinlerken. Fener transfer yapiyor yasak masak dinlemeden, biz oldugumuz yerdeyiz gibi ima etti sandim.O zaman rakibin limitleri aşıyorsa sen neden buna sessiz kalıyorsun? Hakkını koruyacaksın sana limite uyma diyen yok.
Sen limite uy tabi ki uyacaksın da rakibinin de uymasını sağlayacaksın.
Can Çobanoğlu’nu zerre sevmem üstüne FT düşmanı falandı en son ama iki case varOnu mu ima etti yoksa " sen de kural degisebilir diye ongorup hamle yapsana" ya mi getirdi ondan emin olamadim.
Dedigini ima ettiyse tabii ki de, senin dedigin gibi ve bir cok konuya gik diyen yok.
Konusurken "ne alakasi var ya ?" diye kesti adami cunku.