2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Mevzu transfer degil gencler ,gs in paralari nerede baskanin kardesi ve cenk denkleminde neler dönüyor, bunlar sorulmali

Baskan tekrar kursude. Cevap /kapanis

Iletisim sekli icin tuzugun emrettigi sekildedir dedi baskan.

Dursunu üyelikten ihraç etmediler mi halen?

Bu açıklamaya vermiş tepkiyi

Yani konusmacinin dedigi laf garip, getirmeye getirdigi nokta sacma.bir nokta. Buna cevap verdi baskan zaten "onlar oyle yapiyor diye ben de mimgozumu yumayim uefasi tff kurali dinlemeden" diye. Bu acidan baskan hakli.

Ima edilen sey "bak fener kural.degistirecek, sizde ongorup ona gore yapsanizs transferi" gibi bir sey mi demek istedi tam anlamadim ama abuk bir arguman feneri ornek gosterip transfer elestirisi yapmak.

Yani konusmacinin dedigi laf garip, getirmeye getirdigi nokta sacma.bir nokta. Buna cevap verdi baskan zaten "onlar oyle yapiyor diye ben de mimgozumu yumayim uefasi tff kurali dinlemeden" diye. Bu acidan baskan hakli.

Ima edilen sey "bak fener kural.degistirecek, sizde ongorup ona gore yapsanizs transferi" gibi bir sey mi demek istedi tam anlamadim ama abuk bir arguman feneri ornek gosterip transfer elestirisi yapmak.
O zaman rakibin limitleri aşıyorsa sen neden buna sessiz kalıyorsun? Hakkını koruyacaksın sana limite uyma diyen yok.

Sen limite uy tabi ki uyacaksın da rakibinin de uymasını sağlayacaksın.

Ne alaka ya limiti aşıp ceza almıyorsa sen peşinden gideceksin bu olayın.

Uefa’dan ceza aldılar, TFFden almadılar, var mı bunun hesabını soran, yok.

Dursun tam klasik milletvekili profili yurttasi ciddiye almiyor her lafı gecistiriyor üstüne karşısındaki insanla dalga geciyor

Ne alaka ya limiti aşıp ceza almıyorsa sen peşinden gideceksin bu olayın.

Uefa’dan ceza aldılar, TFFden almadılar, var mı bunun hesabını soran, yok.
Onu mu ima etti yoksa " sen de kural degisebilir diye ongorup hamle yapsana" ya mi getirdi ondan emin olamadim.

Dedigini ima ettiyse tabii ki de, senin dedigin gibi ve bir cok konuya gik diyen yok.

Konusurken "ne alakasi var ya ?" diye kesti adami cunku.

O zaman rakibin limitleri aşıyorsa sen neden buna sessiz kalıyorsun? Hakkını koruyacaksın sana limite uyma diyen yok.

Sen limite uy tabi ki uyacaksın da rakibinin de uymasını sağlayacaksın.
Ben farkli anladim adam konusunca, keramettinle senin bahsettigin acidan anlamadim dinlerken. Fener transfer yapiyor yasak masak dinlemeden, biz oldugumuz yerdeyiz gibi ima etti sandim.

Yoksa tabii ki oyle ama cit yok. Bjknin SDsi onder ozen bile hayal urunu falan dedi koydu noktayi bizde o iletisim yok.

Onu mu ima etti yoksa " sen de kural degisebilir diye ongorup hamle yapsana" ya mi getirdi ondan emin olamadim.

Dedigini ima ettiyse tabii ki de, senin dedigin gibi ve bir cok konuya gik diyen yok.

Konusurken "ne alakasi var ya ?" diye kesti adami cunku.
Can Çobanoğlu’nu zerre sevmem üstüne FT düşmanı falandı en son ama iki case var

Birincisi limit aşım için marj yoksa şu an, yarın gelmesine izin vermeyeceksin.

İkincisi limit aşılırsa ceza almalarını sağlayacaksın.

Bize ne biz ne yapalım demeyeceksin.

Geri
Üst Alt