Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
İyiyim, gönlümü bir güzele kaptırdım, suruklenmekteyimKeyfin yerinde mi bumutum?
Sen nasilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim, gönlümü bir güzele kaptırdım, suruklenmekteyimKeyfin yerinde mi bumutum?
Ben de kaçak eti oltaya getirdin diye zannettim.Micicin sayısını ve ergin hocamın finalde olduğunu yeni farkettim
Öyle olmuyor, Tavares genelde erkenden faul hakkını doldurup mental boom yaşıyor Efes maçlarında her şey Efes'in istediği gibi oldu, Mirotic daha büyük bir baş belasıydı, Efes şimdi rahat eder.Tavares ve Poirner Efes'in pota altını darma duman ederler.
Pitsolis önce bir Zalgiris, Valencia, Panathinaikos falan görür.Pistiolis hocama sarmazlar inş
O son saniye basketi o tamamen sana bağlıyorum.Yoksa maç boyunca çember döven Micic atamazdi, Real'in durumu ise mucize.Bu sezon Barça'ya tüm maçları kaybedip 11 sayı geriden gelip son dakikada kazanmak! @Emre Ersoy efecti.@Selçuk Sarı efesi kazandırır mıyım bilmem abi de ben hayatımda 2 maçın da bu kadar keyifli olduğu bi güne rastlamadım
Yarın için iki maç ver de Cuma Cuma çarpılalım.
Allah belasini versin onunBen de kaçak eti oltaya getirdin diye zannettim.
Adamsın Bumuduuum! Bunlara insanlık yaramaz. Bunu anladığımdan beri denk getirdiğime saplayıp geçiyorum. Uçan kurtuluyor.Allah belasini versin onun
Finalde kimi destekliyorsun..3.lük maçı başlıyor beIN Sports Haber
EfesFinalde kimi destekliyorsun..
temsilcimiz marizlenecek gibi geliyor ama hayırlısı