#21 Ahmed Kutucu

Şu eleştirenleri 1 kere bile süper lig topicinde göremedik

1 macini bile izlemeyenler gelmis kutucu elestiriyor

20 dkda topcu cöplediler

Şutu falan iyi olabilir de herif gotunu kaldiramiyor..Bu hantallikla cidden çok zor işi burası Eyüp değil..Hadi ilk maç heyecan yaptı hücumda da birader bir defansa koş mücadele ver o da yok gıcık etti beni..

Neyse ilk maçtan daha fazla sallamak istemiyorum birkaç maç süre taniyalim görelim bakalım neymis

Ilk mactan elestiriler baslamis. Bu arada bu adami kurtarici falan gorenlere sasiriyorum. Adam Eyup’ten geldi. Buyuk takimda oynamak cok farkli. Kucuk takimlarda bos alan bulmak cok daha kolay. Biraz sabir.

Eger ki yonetim Mertens’in veliahti olarak goruyorsa, bizim durumumuz cok kotu. Umarim ki sadece iyi bir yedek olarak almislardir. Kendini gelistirir, ilk 11 oyuncusu olur o baska mesele. Oyle Mertens gibi adami Eyup’ten gel kes yok oyle bir dunya.

Biz alışmışız çabuk oyuncuya. İzlerken kağnı gibi geldi gözüme. Malesef bize göre değil. Eyüp, Yusuf, bunlara daha fazla şans verilebilirdi.
Yani ilk maçtan linçlemek istemem, yeteneğine de birşey demiyorum ama adam bildiğin ağır. Mertens bile şu yalında çok daha çabuk oyuncu. Bize uymaz bu.

Edit:
Bir ekleme yapayım, asla sadece şutu iyi diye oyuncu almayacaksın. Benzetmek gibi olmasın bikeresinde uzaktan gol atıyor diye Ahmet Barusso diye bi adam almıştık Roma'dan. Adamın ayağına top gelince bizim taraftar vur vur diye bağırıyordu nerede olursa olsun. :)

Kutucu için yapılan ilk maç yorumları Sara'nın ilk maçındaki yorumlar gibi olacak, Kutucu çok önemli işler yapacak bu sezon ilk maçta herkes zorlanır önemli olan takımla uyumu sağladıktan sonra yapabilecekleri.

bu adamı eleştirenler eyüpte hiç izlemeyen kişiler...ahmet forvet arkası degil kanat forvet

mr buruk,bugunkü gibi mertensin yerıne oynatmaya calısırsa gencecık cocuga sövdürür.

İlk maçın heyecanı vardı oynadıkça açılır bugünkü maç için pek yorum yapacak durum yok çocuğun heyecandan eli ayağına dolaşıyordu.

İlk maçında iyi oynayan oyuncu sonra rezil rüsva olur bunları öğrenin artık ya.

Kimse yazmamış ilk ben yazayım buna 6 vereceğimize 10 milyon civarına Göztepenin brezilyalı forveti romuloyu alsaydık keşke
Düz adamlara yüklü bonservis vermemek lazım sözleşmesi bitince bedavaya almak lazım akıllı olmak lazım

Geri
Üst Alt