- 9 Ağustos 2011
- 60.435
- 33.772
- 3.408
İlk maçta daha fazla şey bekliyor taraftar. Bunun takım uyumuyla vs alakası yok. Heyecan diyelim şimdilik. İnsallah aynı sezon içinde iki büyük kazık girmemiştir. Kırmızıdan atılıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sarı kartı adamın ayağına gelse direkt kırmızı kart. Bacak arasına geldi Allah'tan. Hiç adama bakmadan taban girdi direkt.rakip ve hakemlerin Gs ye karşı farklı olduğunu öğreneceği adaptasyon sürecinde. Zamanla düzelir.
gaza geldi ilk anlar.İlk sarı kartı adamın ayağına gelse direkt kırmızı kart. Bacak arasına geldi Allah'tan. Hiç adama bakmadan taban girdi direkt.
Ben zaten külliyen anadolu takımlarından topçu alınmasına karşıyım şahsen ama yerli yedek olarak mecbur bir kaçtane bulmak lazım bazen ahmet gibi parlamış olanlardan. Kerem barış gibi ucuza genç bulup geliştirmek dışında anadolu takımlarından yerli yabancı topçulardan uzak durmak lazım mümkün mertebe. Seviye farkını insanlar hep unutuyor, avrupa üst seviye takımındaki çöpler bile bizim ligde altın değerindedirgs oyuncusu olmadığı hareket eden topa karşı vücudunu hizalayışından belli
milyon eurolar werip tümosan çelebispor oyuncularını doldurup durmayın şu takıma yaw
herkesin bu imkanı olmuyor 5 dakikada olsa o sahaya çıkmak ne muhteşem histir kim bilir.Yorum yapmak istemiyorum çok erken ama hiç ışık vermedi. Çok ağır bir görüntü çizdi , ben Galatasaray taratarının önüne ilk kez çıksam üstelik 20dk çık sadece köpek gibi koşardım