#21 Ahmed Kutucu

İlk maçta daha fazla şey bekliyor taraftar. Bunun takım uyumuyla vs alakası yok. Heyecan diyelim şimdilik. İnsallah aynı sezon içinde iki büyük kazık girmemiştir. Kırmızıdan atılıyordu.

pas kalitesi al-vercilik önemli hacı abi

ajaxa ajaxta saplayinca burdaki arkadaslar suspus olacaklar

Ahmet eyüpde de böyle dengesiz girişleri vardı ama burada dikkat etmesi lazım en 20 milyon angut kuş algı için pusuda bekliyor

3 gün önce Muslera ıslıklanıp yuhalamış,baskı ve heyecan hissetnesi doğal.

birkaç maç oynasın öyle değerlendirelim..

Ayakları titremiştir ayrıca adamı 2 gün önce gece 12 de açıkladın uyuyamamıştır sevinçten , tek idmanla cıktı yorum yapmak için erken

Ilk macin gunahi olmaz

gs oyuncusu olmadığı hareket eden topa karşı vücudunu hizalayışından belli

milyon eurolar werip tümosan çelebispor oyuncularını doldurup durmayın şu takıma yaw
Ben zaten külliyen anadolu takımlarından topçu alınmasına karşıyım şahsen ama yerli yedek olarak mecbur bir kaçtane bulmak lazım bazen ahmet gibi parlamış olanlardan. Kerem barış gibi ucuza genç bulup geliştirmek dışında anadolu takımlarından yerli yabancı topçulardan uzak durmak lazım mümkün mertebe. Seviye farkını insanlar hep unutuyor, avrupa üst seviye takımındaki çöpler bile bizim ligde altın değerindedir

Ulan bu adam madem böyleydi, niye günlerce gelsin diye beklediniz, olmayacak denilince sinirleriniz bozuldu. Demek ki kimsenin adam hakkında fikri yokmuş, ezberden istemişsiniz adamı.

Yorum yapmak istemiyorum çok erken ama hiç ışık vermedi. Çok ağır bir görüntü çizdi , ben Galatasaray taratarının önüne ilk kez çıksam üstelik 20dk çık sadece köpek gibi koşardım

Resim

Erman kılıç or emre Kılınç inş yanılırım alıntılayıp dalga geçersiniz ama zor

Orhan uluca 3-5 milyona alınacaksa alınsın diyordu. 6 milyona yerli yedeğimiz oldu en azından iyi tarafından bakarsak

Bu adam büyük balon çıkacak. Kimi kötülersem iyi oyuncu oluyor.

Yorum yapmak istemiyorum çok erken ama hiç ışık vermedi. Çok ağır bir görüntü çizdi , ben Galatasaray taratarının önüne ilk kez çıksam üstelik 20dk çık sadece köpek gibi koşardım
herkesin bu imkanı olmuyor 5 dakikada olsa o sahaya çıkmak ne muhteşem histir kim bilir.

Geri
Üst Alt