- 3 Temmuz 2012
- 134.048
- 80.881
- 5.198
evt osimhene uzun atıp atagın azına zıcmalıydıGercekten müthiş bir oyun görüşü var çok iyi yakalamissin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt osimhene uzun atıp atagın azına zıcmalıydıGercekten müthiş bir oyun görüşü var çok iyi yakalamissin
Senede 8-10 gol atar gayet iyi rotasyon topcusu
Oyun icinde de daha iyiydi bugun, gecen haftayla alakasi yoktu bi kere kotu dediniz hatalarini kovalamaya devam edin
evt osimhene uzun atıp atagın azına zıcmalıydı
okanın futbol adaleti olsa 60 dan sonra çıkartması gerekliydi..Herkes çıkması gerektiğini söylüyordu.Bunlar skor taraftarı...o yere çarpıp giren gol olmasa şu an Ahmet kutucu yerden yere vuruluyordu..Şu maç gol atmasa geçen macki yorumlar katlanarak devam edecekti ..
yere carpıp giren gol hmmokanın futbol adaleti olsa 60 dan sonra çıkartması gerekliydi..Herkes çıkması gerektiğini söylüyordu.Bunlar skor taraftarı...o yere çarpıp giren gol olmasa şu an Ahmet kutucu yerden yere vuruluyordu..
kesinlikle bilinçli vurmadı,hadi vurdu diyelim gol goldur ,maçta gerçekten çok kötüydü..Tek bir özelliğini ben görmedim...Osımheni eleştirip ahmet kutucu iyi demek hmmm.osimhen 10 tane kutucu eder...yere carpıp giren gol hmm
yani adam vurmadı topa vurus stili degil o
adamın özelligi zaten bu degisik ektra sutlarkesinlikle bilinçli vurmadı,hadi vurdu diyelim gol goldur ,maçta gerçekten çok kötüydü..Tek bir özelliğini ben görmedim...Osımheni eleştirip ahmet kutucu iyi demek hmmm.osimhen 10 tane kutucu eder...
adamın özelligi zaten bu degisik ektra sutlar
sen gsli olduguna emin misin adamı hic mi izlemedın?
1 tane golünü acıp izlesen bu gol rastgele demezsin,
sana 1 2 golünü atayım