#21 Ahmed Kutucu

Ahmed i bunun için aldık olm zaten ne yaşıyonuz siz.

Attığı golle maçı aldık eyvallah, bu maçtaki kötü oyunu henüz yeni olduğu için mazur da görülür, umalım ki çok daha performanslar sergiler ama iyi oynadığını söylemek için zorlamasak mı?

Senede 8-10 gol atar gayet iyi rotasyon topcusu

Oyun icinde de daha iyiydi bugun, gecen haftayla alakasi yoktu bi kere kotu dediniz hatalarini kovalamaya devam edin

Hayır söyleyin ne yapti bilelim ? Ben takımımın düşmanı miyim da 6 milyon verilmiş adamı boklamak için çaba sarf edeyim ?
Herifte şut dişinda hicbirsey yok eyupte de zaten benzer durumdaydı .. Ben akbaba falan diyordum ama akbaba bundan bariz daha yetenekliydi

Topu alıp dönme özelliği edinmesi lazım, duvar olduğu her topu geri oynuyor arkası bomboş olmasına rağmen..

Şu maç gol atmasa geçen macki yorumlar katlanarak devam edecekti ..

beklediğim hiç bir şeyi yapmadı bugün.

okanın futbol adaleti olsa 60 dan sonra çıkartması gerekliydi..Herkes çıkması gerektiğini söylüyordu.Bunlar skor taraftarı...o yere çarpıp giren gol olmasa şu an Ahmet kutucu yerden yere vuruluyordu..
yere carpıp giren gol hmm

yani adam vurmadı topa vurus stili degil o

Parasını çıkardı bile aslan parçası

Nasıl bastı tüm maç izlerken yorulduk

yere carpıp giren gol hmm

yani adam vurmadı topa vurus stili degil o
kesinlikle bilinçli vurmadı,hadi vurdu diyelim gol goldur ,maçta gerçekten çok kötüydü..Tek bir özelliğini ben görmedim...Osımheni eleştirip ahmet kutucu iyi demek hmmm.osimhen 10 tane kutucu eder...

Başka bir takımda sadece bu maçtaki oyununu izlesem de bize transferi sorulsa, net 'kalsın birader' derdim. Böyle devam edecekse; ne orta sahaya, ne kanada, ne forvete yakıştırabilirim kendisini.

Transfer edilmesini olumlu karşılamıştım. Umarım zamanla uyum sağlayarak beklentilerimize cevap verebilir.

Geldiği günde yazmıştım, hiç bir esprisi yok. Keşke yanılsam keşke beni pişman etse ama malzeme belli. Hantal ve yarım-tam dönüşleri beceremiyor. Oyun aklı çok düşük tek olayı şutörlüğü ve gol bölgesinde gezinmesi tüm bunlar olur iken pres gücüde çok zayıf, sallana sallana oynuyor. Son 10-15 dk oyuna atsan kontra meziyeti yok haliyle skor lazım iken oyuna girecek oyuncu hüviyetinde o da ya atarsa diye fazlası yok.

kesinlikle bilinçli vurmadı,hadi vurdu diyelim gol goldur ,maçta gerçekten çok kötüydü..Tek bir özelliğini ben görmedim...Osımheni eleştirip ahmet kutucu iyi demek hmmm.osimhen 10 tane kutucu eder...
adamın özelligi zaten bu degisik ektra sutlar

sen gsli olduguna emin misin adamı hic mi izlemedın?

1 tane golünü acıp izlesen bu gol rastgele demezsin

sana 1 2 golünü atayım

kahraman olması gerekiyordu , oldu.Zor deplasmanda yoktan gol attı adam zaten bitiricilik bu takımın sorunuydu gitti saçma yerden gol attı şapkadan tavşan çıkardı 3 puan aldı budur yani.

adamın özelligi zaten bu degisik ektra sutlar

sen gsli olduguna emin misin adamı hic mi izlemedın?

1 tane golünü acıp izlesen bu gol rastgele demezsin,

sana 1 2 golünü atayım

ben morutanın da videolarını izledim rumen messi zannettim.Gelince gördük...Ben ahmet kutucunun hiç bir özelliğini görmedim ,bu yolladığın videolar değil ama bugun attıgı gol tamamen şans golu..Asla oynayamaz bizde sen de burdasın kısmetse bende buradayım göreceğiz..Osimheni beğemediğini söylüyorsun ben attığı gollerı yollarsam sana uykun kaçar...

Geri
Üst Alt