#21 Ahmed Kutucu

Tam dediğim gibi, skora gitme vs gayet iyi

Topla gitme vs kötü

Doğru rol verildiği taktirde önemli katkılar verir.

Bu adam bildigin yardimci forvet oyuncusu

Ilerde gezgin sekilde oynuyor, pas oyununa dahil oluyor, top tutuyor. Ceza sahasinda cok etikili, tek vuruslari cok iyi.

Ama topla mesafe katedemiyor, yani kanat olmaz bundan.

Valla ben bu kadarini beklemiyordum. Anadolu'dan gelen oyuncularda ilk baktigim sey oyun gorusu ve devamlilik oluyor ve ikisinde de simdilik sinavi gecti.
BAY'da kendisinin yarısı kadar oyun aklı olsa 20 gol 20 asist filan yapardı sezonda. Surekli oyun icerisinde kalmasi da önemli. Her zaman pas istasyonu olmaya calisiyor, ileri-geri pirana gibi maşallah. Dakika 78'de filan bizim sol bek bölgesine pas almaya geldiği bir pozisyon var, Berkan sandım başta, orda helal olsun dedirtti bana.
A kalite bir fiziği var bu arada, boyle sert oynayan bir takima karsi ayakta kalabilmesi, ezilmemesi bunu gosteriyor.
Attigi goldeki kalçadan sert vuruşları da bolca göreceğiz gibi. Çok kolay bulunan bir özellik değil. Bugün ozelinde 10/10 bir performans, insallah boyle devam eder, Allah sakatlik vermesin, gerisi hallolur.

Zıbam diye vuruyor toplara kadroda böyle bir şutör yoktu çift forvetli sistemde ciddi katkı sağlayacak gibi duruyor

Bu maç daha çok risk aldı Morata’nın golünde topu alıp dönmeye çalışması iyiydi.

Yedek santrafor olarak kullanılması kendisi için çok verimli olacak.

Fatih Hocanın ilk senesindeki Baros - Elmander hattındaki Baros olarak iş görür. Fiziken eski Baros gibi iş görmüyordu sakatlık sonrası ama ceza sahasında kaleye yakın aldığı zaman çok verimli oldu. Baros’unda o sene top sürmeye mecali kalmamıştı

Elmander fiziken kapışıyordu kaleden uzaktaki işleri görüyordu.

Burada da oyuna girdiğinde Osimhen ya da Morata kim varsa rakible kapışacak Ahmet topu aldığında yapacağı tek şey topu kaleye göndermek ya da asist yapmak olacak

İlk 11 başladığı 2 maçta da skora etki yaptı, ancak vücut yapısı çok hantal ve beli dönmüyor. Top sürme hususunda vasat, defasif katkı vasat aktı… iyi bir şutör ve yerli olması katlanılır kılıyor kendisini. İnşallah faydalı olur, kanaatim o ki, ara transfer döneminde yapılan transferler arasında en zayıf halka kendisi.

Hasan Şaş 3-4 kilo fazlasının olduğunu söylüyor.

Kilo versene birader.

Hücum hattında iyi bir rotasyon oyuncusu olur. 6milyona aldık maaşı da uygun iyi transfer

Geri
Üst Alt